Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiúhoz képest tényleg kicsinek számít egy 15 éves lány? (párkapcsolatban)
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy 3 év az nem sok korkülönbség, sőt a fiúk még később is érnek.2020. júl. 3. 11:52
3/24 anonim válasza:
Szerintem nem, ilyenkorban 2 év a maximum. Nem tűnik soknak, de ha mondjuk hosszútávra tervezitek, akkpr hogy néz ki, hogy a fiú már önálló életet akar, elköltözik a szüleitől, munkája lesz, vagy épp tovább tanul, miközben a barátnője épphogycsak elkezdte a gimit... Az ilyen különbségek egy idő után tönkratennék a kapcsolatot.
5/24 anonim válasza:
Még rendben van. Sőt, ha érett is a lány, akkor meg főleg!
6/24 anonim válasza:
Hát meg gondolj bele ha a lány vagy, ha apud megtudja és épp olyan akkor beperelheti a pasid ha közösültök, akkor 3 évig nem fogtok semmit csinálni? Egy 18 éves srác azért kezdett el veled ismerkedni mert nemileg vonzónak talált, felrobbannak a heréi addig.
8/24 anonim válasza:
Igen. 2-3 esztendő múlva már nem lenne az, de most még igen.
9/24 anonim válasza:
Most még fontos de pár év múlva nem számít majd. De ha jól kijöttök akkor miért is ne?
10/24 anonim válasza:
En 18 eves vagyok a palim 24 sztem boven belefer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!