Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiúhoz képest tényleg kicsinek számít egy 15 éves lány? (párkapcsolatban)
12-es vagyok, valaki írta a perelést. 14 év felett nem büntethető, ha beleegyezés alapján működik. Teljesen legális.
És sokan mondják, hogy a fiúk később érnek. Minden ember más, ezért minden kapcsolat is. Ti ismeritek egymást, ti tudjátok, mit akartok, mennyire működhet. Szerintem ne a kor legyen a kizáró ok. Ismerkedjetek, járjatok el randizni, és néhány hét alatt látni fogod, jó-e.
Egy 18 éves is még "gyerek" épp hogy csak végzett a sulival... Szerintem semmi nélkül nem fog tudni elköltözni a szüleitől. Meg elég ritka hogy ennyi idősen gondolnak egyet és elköltöznek a "családi fészekből".
Az első párkapcsolatom pontosan ilyen volt. 15 éves voltam a fiú 18. Egy gimibe jártunk.
4 hónapig voltunk együtt de nem a korkülönbség miatt lett vége.
Hanem én nem akartam kapcsolatot ugyanis jobban szerettem volna fókuszálni a tanulmányaimra és a sportra. Számomra akkor nem fért bele. De igenis működhetett volna hosszabb ideig ha úgy akarom.
Emlékszem hogy a legtöbb ember ugyanilyen volt mint itt. Túl soknak találtàk, fel voltak háborodva emiatt megijedtem (és ez is közre játszhatott hogy vége lett) de 20 éves fejjel még mindig nem látom hogy sok lenne ez két ember között ennyi idős korban. 🙃
Ami az együttlétet illeti én akkor még nem voltam készen de az én vagyok. De ettől függetlenül is szerintem illik addig várni míg a lány 16 éves lesz. Azért arra meg kell érni és nem csak testileg.
Én azt mondom hogy működhet.
A ti érzéseitek. Ti ismeritek egymást.
Remélem egyszer vége lesz ennek hogy az emberek a korkülönbség miatt ítélkeznek, és csak arra alapozva döntik el hogy "nem te nem lehetsz együtt vele, te igen, te nem.."
Próbáljátok meg és ne hallgassatok másokra.
Én sokszor hallgattam másokra (ilyen téren is) azóta nagyon megbántam mert ők nincsenek benne, mert ők nem te vagy, nem ismerik az érzéseid nem tudják át élni. Felejtsd el hogy ki mit mond. Nem egy 15 éves és egy 30 éves kapcsolatról van szó.
Szóval én szurkolok, és érdemes megpróbálni ha úgy érzed.
15-ös vagyok egyet értek 19-el 🙃 nem normálisak ha már nem az ő véleményük van istenítve.
Ha ennyire soknak tartják a három évet bízom benne hogy olyan személlyel jönnek össze akivel szinte ugyanazon a napon születtek! Nehogy már évek, hónapok.. Jézusom hatalmas korkülönbség Úristen!
Most szakítani fogok a párommal mert 9 év van köztünk és nem egy nap te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!