Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számít a kor? Illetve hol ismerkedhetnék 16 évesen?
Én azon az elven vagyok, hogy nem a kor a legfonotsabb tényező amíg nem túl extrém korkülönbségről van szó.
(mondjuk több 10 év) az is igaz, hogy személyfüggő a dolog és az sem mindegy hogy milyen életszakaszban mekkora a különbség a két fél között. Szerintem.
Szerintetek hol ismerkedhetnék nálam idősebb fiúkkal? 😊 (nem tudok korhatárt mondani és nem is szeretnék, de azért maradjunk annyiban, hogy nem az 50-60asokra vagyok kíváncsi. Azért az már kicsit sok lenne 🤫)
Aranyos lánynak tűnsz, és ezért adok egy tanácsot.
Ne itt. Való világban bőven van esélyed, és legalább nem full lutri az hogy kivel beszélsz.
Én 25 vagyok és sokszor piszkálnak, hogy a fiatalabb, 16-18 éves lányok szoktak tetszeni. Jó látni, hogy női oldalról sem gond ez mindenkinek.
Semmiképp ne neten ismerkedj, ott mindenki csak szexet akar. Keress olyan közösségeket, ahol a te érdeklődési körödhöz hasonló emberek vannak és találni fogsz olyat, akinek tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!