Hol ismerkedhetnék olyan lánnyal, akinek nem csak a divat, pénz számít, és nem bulizik minden hétvégén?
Figyelt kérdés
Olyan lány érdekel aki szeret kirándulni, sétálni, szereti a természetet, és kicsit visszahúzódóbb. 23/F2013. aug. 5. 15:10
2/20 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,csak van barátom. Teljesen rám illik,amit írtál.
4/20 anonim válasza:
#1,3 Nem igaz,hogy csak ott lehet ilyen lányokat találni.
5/20 anonim válasza:
Álmaidban!
"Bányarémek baráti köre"-ben.
Nyugdíjasklub
Elhagyott gyerekkel rendelkező csóró nők klubja - nekik elég ha a kajájukat megveszed.
6/20 anonim válasza:
Azt kérdezte hol lehet.Én azt írtam templomban.Nem pedig azt,hogy csak a templomban.
Én írtam egy helyet.
7/20 anonim válasza:
Könyvtárban ?:DD viccelsz ? Nagyrészük egyetemista aki oda jár, az egyetemisták márpedig orrba-szájjba buliznak!
Kérdező, egyébként elég hülye a leírás... Nekem pl.: nem csak a divat és a pénz számít, szeretek kirándulni, szeretem a természetet, szituáció függű, hogy visszahúzódott vagyok-e viszont bulizni szeretek. Akkor én már nem vagyok normális vagy mivan?
8/20 anonim válasza:
Az egyetemisták márpedig orrba szájba buliznak
Látszik, hogy csak az amerikai pitében láttál egyetemistát.
9/20 anonim válasza:
Meg egyetemi bulikban...Mivel, hogy én is egyetemista vagyok, csak tudom mi van ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!