Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Test vagy arc?Lányok nálatok inkább az arc vagy egy fiú teste számít, ezalatt azt értem mennyire izmos stb.. ? 16/f
nekem az összhang számít, de inkább arc fontosabb. Testen könnyebb változtatni.
pl, ha testre nagyon jó, de arcra nem jön be, akkor nem szívesen csókolózok vele. de értékelem, hogy jobbá szeretett volna válni és biztosan több lánynak fog így tetszeni,, mintha magába roskadva a neten sajnáltatná magát.
ha arcra helyes nagyon bejön, de a testére nem figyel, akkor ösztönözném, hogy menjünk el együtt futni, edzeni, hogy jobb teste legyen és érezzem izmait, ha hozzábújok. de ha őt ez nem érdekelné és egész nap csak feküdne, gépezne, akkor akármennyire is bejön, tuti szakítanék vele.
Te melyik kategóriába tartozol?
kérdező!
grat az eredményedhez, kitartás és csak így tovább a célod felé.
üdv.: #2 vok
Most mondanám, hogy ész, lélek, stb.., de az túl klisé lenne, ráadásul nem is a kérdésre válaszolnék, szóval... :D
Viszont a kettő közül nekem talán a test a fontosabb. Habár nem ezt mutatom, elég félős a természetem, ezért szeretem a biztonságérzetet, egy csonti mellett pedig kétlem, hogy ezt megkapnám...
Ezzel nem a vékonyakat akarom leszólni, egyszerűen jobban szeretem az átlagos/testesebb alakú fiúkat.
Mondjuk az azért valamennyire számít, hogy összhangban legyen a test és az arc, de a normálisabb lányok ugye nem a külsőségekre mennek... :)
Nekem az arc a legfontosabb, de persze érdekel hogy milyen a teste. Igazából ez személyfüggő, látatlanban nehéz megmondani.
Egyébként szívesen beszélgetek:)
vagy mindketto vagy nem kell
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!