Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecskeméti 15-16 éves lányok Ti hol szoktátok el tölteni az idotoket hol vagytok legtöbbször? Baratnokkel vagy barátokkal?
16 éves fiu vagyok
Szivesen ismerkednek kulturált lányokkal
Valakitől kaptam egy tanácsot hogy ne szórakozó helyen próbáljak normális lányt találni hanem mas helyeken kulturált közösségben
Nem régóta élek itt szóval nem tudom merre tudnék lányokkal ismerkedni személyesen!
Szóval lányok?
Szerintem amilyen lányokat keresel, ők egymásnál vannak otthon, és ott szórakoznak🤭 vagy kevésbé hangos/népszerű helyekre járnak 💁🏻♀️
Nincs ott kifejezetten olyan hely, ahol mi megfordulunk,mindig ott,ahol jól esik
Te melyik suliba jársz ott?😌
Bár 2 év alatt biztos becsajoztál már, én Kecsón az utcán, buszmegbe,kocsmakba ahol kávézok és neten ismerkedem.
Idősebb vagyok így könnyebben lekommunikálom a dolgokat.
Amugy kecsó nehéz eset több szempontból is főleg ha csak laza kapcsolatokat keres az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!