Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 éves vagyok és nem udvarol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és nem udvarol senki?

Figyelt kérdés

Nem sajnáltatni akarom magam, távol álljon tőlem! Csak egyszerűen rosszul esik hogy körülöttem mindenkinek van vagy volt valakije. Nekem még csak nem is udvarolnak. Nem azt mondom hogy csúnya vagyok (nyilván így gondolom de melyik 16 éves lány nem?)

Szóval nagyjából korombeli fiúk, mi az ami megfog titeket külsőre egy lányban? Kicsit pattanásos az arcom visszataszító lenne? Illetve 168 centi vagyok átlag alkattal

2019. okt. 20. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Ezzel én is így vagyok sajnos. :( egy fiúnak sem kellek
2019. okt. 20. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
16 éves vagy, hova rohansz? Majd jön valaki. Ráérsz még bőven. Egyébként kép nélkül nem lehet véleményt mondani a külsődről. Valószínűleg nincs veled semmi baj. Nem értem, hogy miért akar már 16 évesen mindenki eljegyezve lenni. Ráérsz még bőven.
2019. okt. 20. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, mirefel pontoztad le a második válaszolót, aki leírta a lényeget. 24 éves lány vagyok, 16 évesen nekem sem volt senkim. ;) 18 évesen jöttem össze életem első barátjával, akivel 20 éves koromig voltam egyutt.

Rá egy évre, 21 évesen jött a következő nagy szerelem az életembe, vele a mai napig együtt vagyok. Tőle szeretnék gyermeket is 2 éven belül.

16 évesen tanultam mint az állat, hogy később sikeresen felvételizzek a jogi egyetemre. Megtörtént. Mostmár jöhet a többi.

2019. okt. 20. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 nem én pontoztam le a másodikat, mindenkinek a zöldet nyomom

De köszönöm a válaszokat:)

2019. okt. 20. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na majd itt kapsz priviket! :D

Szerintem se kell aggódj.

2019. okt. 20. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj és légy GYEREK még, ahogy hivatalosan is az vagy! Hidd el, később rohadtul visszasírod majd ezt az időszakot...
2019. okt. 20. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, nem, szia!
2019. okt. 22. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem elég hülyeség minden lánynak ezen kattogni, én is beleőrülök hogy a lányok (az a 2-3 akivel sikerült foglalkoznom eddig) mind mind kihasználták hogy nem olyan vagyok aki dugásra megy hanem szeretetet és bizalmat adok, aztán mehettem mint egy darab kutyaszar, egyedül vagyok, se barátok se elfogadó emberek se család SE BARÁTNŐ (ami nekem a leg fontosabb lenne, egy lány) de ezzel nem lehet mit tenni,én például vagyok aki vagyok, se kívűl se belül nem fogok változni hogy majd azért szeressenek belém, szeressen valaki azért ki én vagyok, neked is ezt tanácsolom. Maradj önmagad, nem kell oda műköröm meg 2 liter smink meg kiöltözés azzal csak lealacsonyítják magukat a lányok..

18f

2019. okt. 23. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!