Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 éves lány vagyok. A mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. A mi osztályunkba 23 lány jár, ebből 11 lánynak már volt pasija. Mit csináljak, hogy nekem is legyen?

Figyelt kérdés

Sokszor mesélik az osztálytársaim, hogy leszólítják őket az utcán, udvarolnak nekik a buszon és teloszámot kérnek tőlük a buszmegállóban. Velem még csak hasonló se történt soha. Egy fiú se udvarolt még nekem. Vannak csúnyább osztálytarsaim is, de nekik volt már pasijuk. És ez engem zavar.

Neten nem akarok ismerkedni, mert szerintem nagyon gáz, meg mi van, ha egy pedofilt fogok ki magamnak? (És ezzel kapcsolatban ne írjon nekem senki itt gyk-n, hogy küldjek képet, meg akarsz ismerkedni?)

Kezdeményezni se merek, meg semmi, mert nem merek és tutek, hogy furán néznének rám, ha odamennék egy idegenhez, hogy hello van kedved ismerkedni?

2019. okt. 15. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell a tömeget követni.
2019. okt. 15. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem tartod magad sokra, akkor dobd ki a melleidet és a feneked face-en és öltözködj úgy, mint egy ribizli.

Ha te értelmesebnek tartod magad (amit remélek) akkor járj olyan társaságba, ami érdekel, és szerezz új barátokat és akkor nagyobb eséllyel lesz valaki akinek szimpatikus leszel(bár nem tudom, hogy mennyire vagy szociális). Pl ha mondjuk téged érdekelnek a művészetek, akkor járj kiállításokra.

Vagy nem lehet, hogy van valami a stílusodban, belső tulajdonságaidban ami eltaszítja a többieket? Nem akarlak megbántani, de szerintem légy őszinte magadhoz, és gyűjtsd össze a negatív tulajdonságaidat. Vannak olyan dolgok, amik lehet, hogy neked természetesek, de viszont sok fiúnál kizáró ok (nekem mondjuk a cigi, ribizlis kinézet, nagyképűség és még sorolhatnám kizáró ok)

Remélem, hogy legalább egy kicsit tudtam segíteni. :)

17/F

2019. okt. 15. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ne "pasit" akarj, hanem szerelmet, azt az egyet, aki szeret és akit szeretni fogsz akár életed végéig. Arra pedig még ráérsz, ne siesd el, hagyj magadnak még egy kis időt, hogy érettebb legyél.
2019. okt. 15. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó nagyon szépen leírta. Meg is melengette a szívemet. 🌺❤️
2019. okt. 15. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
11-nek már volt, 12-nek viszont még nem.. az érmének két oldala van
2019. okt. 15. 17:33
 6/8 anonim válasza:
0%
Én leszek a barátod, ha akarod :D 16F
2019. okt. 23. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

"mi van, ha egy pedofilt fogok ki magamnak?"

Ha tudnád, hogy ez a szó mit jelent, akkor tudnád, hogy az rád se nézne. :D

2019. okt. 23. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Sokatokkal ellenbe én 16 évesen tudtam mit akarok. Most 18 vagyok lassan 19 és megint élhetem egyedül a karácsonyt az ünnepeket és a születésnapomat pár hónapon belül. Mindenki csak "pasit" akar, ennyi idősen még nem is "pasi" és nem is férfi, csak fiú, és te sem vagy nő csak lány! Én szeretnék egy lányt, aki hűséges, nem mutogatja magát, szeret és hozzá bújhatok, vigyázhatok rá, nem úgy mint a legtöbb aki csak dugni akar. De sajnos ti is ilyenek vagytok lányok, csak legyen pasi legyetek ti is menők.. Én egy lányt keresek akit szerethetek aki szeret, akiért végre értelme is lenne az életemnek mert jelen helyzetembe olyan egyedül vagyok kiskorom óta hogy legszívesebben elaludnék és soha nem kelnék fel többet.. miért kell minden embernek ilyennek lennie, miért nem kerestek szerelmet normális kapcsolatot? Én is csak az ilyen troll meg szórakozó buta kislányokat találom meg.. Tudod ha nem így írtad volna ki a kérdést és nem az lenne veled a célod ami, én simán erőt vettem volna hogy rádírjak és meg akarjalak ismerni (már ha pesti vagy) de így hogy csak azért mert másnak is igy neked is kell, ez azért durva, kislányos, megfontolatlan. Az ilyen lányokat a leg könnyebb kihasznáni egy dugásra és a legtöbb fiu ezt meg is teszi. őszinte sajnálatot érzek de komolyan.. Lányok legyetek okosabbak, és akkor talán egyszer nekem is jut egy lány akit ölelhethetek és szerethetek, nem pedig valami hülye érdek kapcsolatba kerülök megint..

18f

2019. dec. 3. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!