Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Tudom ezer ilyen kérdés van már. De mindegyik más szitu egy kicsit

Igazából nem is foglalkoztatott eddig ez a kérdés míg nem az egyik barátom kijelentette hoyg nem kellek senkinek.

16 éves vagyok elég jól tanulok, olyan suliba járok ahol alig vannak fiúk. Tesóm nincs. A szüleim elvaltak, én anyummal élek. Apum nem foglalkozik velem

Lovagolni járok most, több évig tancoltam

Anyumnak is szoktam itthon segiteni

Alakom sem rossz sztem ilyen átlagos

173 cm és 59kg

Bulizni sem szoktam járni, nem iszok cigizek

Nem értem

A 'barátaim' már 3-4 ember túl vannak és még nincsenek 16 évesen se!

Ilyenkor elgondolkozom hogy le vagyok maradva?Vagy velem van a baj?

2020. aug. 10. 17:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a lelkedet ásd el kút alá, vagy szólj valakinek, hogy öljön meg bár az ijedtségtől anyád is kitagad a családból te autista. Én megmondtam neki az igazat, ha ez nem tetszik tépd le faszod..
2020. aug. 11. 21:46
 22/39 anonim ***** válasza:
90%
huh.. Most nagyon megkaptam. Te is ilyen nethuszár féle vagy nem? Akkor már biztos vagyok benne h vertek téged suliban vagy otthon. :D Ideges vagy? Tudod mit, nekem legalább van lelkem amit eláshatok. :DD Neked mid van? Hm? Emlékeid arról h vertek? Ezért vagy ilyen toxicus veréb? Meglátogatnék a helyedben egy pszichológust.. Mert ha így haladsz lefelé örökké szűz maradsz.. :) Ez csak egy jó tanács ami előre vinne téged az életben. :)
2020. aug. 11. 21:52
 23/39 anonim ***** válasza:
42%
Ja és mellesleg, a káromkodás megy mi? Az érveléssel nem állsz ilyen magas szinten mi?:D Erről is lehet következtetni h egy buta g.ci vagy akit vertek. :) :DDD
2020. aug. 11. 21:54
 24/39 anonim ***** válasza:
Te kaputelefonról írsz h ekkora pöcsarc fejű vagy? Inkabb dugd fel magadnak, vagy vmit kezdj az életeddel, mert látszik nagyon izgatott vagy már. Anyukádnak szólj, hogy segítsen ebben, mert ez lehet a területe, ha te létre jöttél erre bolygóra :))
2020. aug. 11. 21:56
 25/39 anonim ***** válasza:
42%
Az anyázás megy mi? :D Mivan talán neked nincs azért vagy ekkora degenerált? Próbálj már meg egy normális mondatot összehozni káromkodás nélkül.. Ez már nekem cink "haver".. Adott volna pár pofont máris más ember lennél..
2020. aug. 11. 22:00
 26/39 anonim ***** válasza:
Aki a kérdést írta remélem megtalálja a párát. Veled meg inkább nem foglalkozok többet.
2020. aug. 11. 22:02
 27/39 anonim ***** válasza:
HAHAHAHAHA Erről beszéltem. Ez megy mi? Másnak az anyját szidni. De már érvelni nincs gógyi. Remélem elásod magad jó mélyre és nem kommentelsz többet erre az oldalra. Talán ha megtanulsz káromkodás nélkül írni még hasznod is lehet. :)) Jól beégtél "haver". Máskor ne kezdj ki egy olyan emberrel aki megtanult írni.Úgy látszik 2020-ban már ez is tehetség..:'DDD
2020. aug. 11. 22:06
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
De édes, ha írtam, hogy már nem fogalalkoztat az, amit itt hablatyolsz, akkor miért folytatod?
2020. aug. 11. 22:28
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Foglalkozz magaddal, vagy ha nincs életed, akkor megértem, hogy itt pattogsz. Gondolom mindenkivel ilyen vagy és eltávolodnak tőled az emberek. A temetéseden nem hinném, hogy túl sokan lesznek, de elmegyek miután vége, és leköplek.
2020. aug. 11. 22:30
 30/39 anonim ***** válasza:
47%
Jaj, letudtál írni egy mondatot káromkodás nélkül? :DD Norbelt neki. Egyébként meg te mit csináltál? Hm?? Te nem foglalkoztál ezzel a kiscsajjal? Vagy az elvan felejtve? Nyugi én ezektől a hozzászólásaidtól nem leszek rosszul. :D Biztos oka van annak is h a lelkileg sérült embereknek írsz ilyeneket. De viszont akik nem rebbennek meg a pofázásodtól egyből visszavonulót fújsz.. :D Egyébként igen. Nincs sok barátom. De akik vannak azok tűzbe mennének értem. Tudod olyan igazi barátok, akik neked sose voltak/lesznek. :)
2020. aug. 11. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!