Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kellek senkinek? Miért van ez?
Gondolom a senkibe nincsenek beleértve az anya testü lányok.
Saját súlycsoportodban illene keresgélned
Mi a baj az "apuka" testtel? Én például irtózom a kigyúrt testektől. Nyilván nem vagyok egyedül ezzel.
(Mivel ilyenkor számtalan privit kapok, kérem, hogy NE KÜLDJETEK, férjnél vagyok már és amúgy is az anyád lehetnék, és egyébként sem válaszolok privátokra soha, köszi.)
Ha valaki annyira igénytelen hogy tizenévesen már apuka teste van akkor mi lesz vele késöbb?
Tiniként van általában az ember a legjobb formában azért szerintem az elvárható hogy ne hagyja el magát ilyenkor senki, meg ugye azért az gáz hogyha igényes vagyok testemre a másik pedig nem, és a lustaság csorgatja a nyálát rám, egész egyszerüen nem illünk össze
#9, nem kell pálcát törni rögtön, ráadásul pont a tinik felett, akik erre még érzékenyebbek!
Én pl gyógyszer miatt híztam meg 17 évesen, jó időbe telt visszanyerni a formámat (konkrétan másfél évbe, mikor mást kezdtem el szedni, és csökkent az étvágyam - addig folyton éhes voltam).
Kedves Kérdező!
Szerintem épp az a baj, hogy szellemben, érettségben meghaladod a kortársaidat. Ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni, kisebbségi komplexusosak lesznek vagy éppen unalmasnak találnak. Talán érdemes lenne kicsit (1-2 évvel) idősebb lányoknál próbálkoznod vagy olyanoknál, akik hasonló körben mozognak, mint te.
Amúgy azért neked volt már barátnőd. 16 évesen nekem nem volt senkim se (hasonló voltam hozzád). Nem kell sietni, és másokhoz sem hasonlítgatni magad. Nem attól leszel jobb ember, ha ennyi idősen már egy csomó csajod volt.
/nem bunkózni akarok, de én sem kérek privátot (senkitől), én is idősebb vagyok, nem válaszolok úgyse senkinek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!