Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kellek senkinek? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Jó, nem vagyok egy adonisz, és nem is vagyok magas. Kicsit apatestem van xd. Sokat olvasok, főleg történelmi témájú cikkeket, könyveket. Továbbtanulni is ezzel fogok. Szabadidőmben hagyományőrzéssel foglalkozom. Érdekel a politika, vallásos vagyok, rockot, és powermetalt hallgatok. Nem vagyok rosszfiú, nem beszélek vissza a tanároknak/főnökeimnek, de minden helyzetben eltudok sütni egy poént, amin ált. mindenki nevet. Sokszor elhülyéskedek dolgokat. A lányok humorosnak találnak de nem vonzódnak hozzám. Ez miatt nem érzem magam teljesnek, értékesnek. Eddig egy komoly kapcsolatom sem volt. Az előző a lány felől teljesen érzelemmentes volt, enyhén sz@rul végződött. Sok lánnyal barátkozom, de mind csak barátként tekint rám. Már próbálkoztam több lánynál is, és csúnyán lekoptattak, kigúnyoltak. Kicsit érzékenyebb vagyok ilyen téren mint a többiek, és önbizalomhiányom is van. Nagyon magányosnak érzem magam. Sajnos mivel senkit nem érdekelnek a környezetemben azok a témák amik engem érdekelnek, ezért nincs túl sok barátom se. Szabadidőm többi részében verseket írok. Már több versem jelent meg helyi újságban, valamint más települések kalendáriumában. A tanáraim szerint szellemileg messze túlszárnyalom az évfolyamtársaimat. (De akkor miért nem érdeklek senkit?) Minden egyes nap úgy alszom el, hogy egy nagy párnát magamhoz ölelek. Ettől úgy érzem, mintha lenne velem valakim, aki szeret. - 16F2019. dec. 19. 23:34
11/15 A kérdező kommentje:
Nem topmodell alkatú lányoknál próbálkoztam. Az pedig, hogy a legtöbb velem egykorúnak kivan nyalva a valaga, és van ideje a kinézetével foglalkozni, azért nem nekem kéne rosszul éreznem magam én úgy gondolom. Suli mellett dolgozok, másokat korrepetálok éjszaka érek haza. Nincs időm magammal foglalkozni. És mégegyszer mondom, nem 16, hanem 17 éves vagyok, félregépeltem.
2019. dec. 20. 15:06
12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Nem kérek több választ.
2019. dec. 20. 15:25
13/15 anonim válasza:
Miért? Mert ez egy felszínes világ. Főleg a fiatalok körében. Egyébként semmi nem számít csak a kinézet. Jó nem mindegyik fiatalnál de a többségénél igen számít. Anélkül hiába vagy te bármilyen személyiség,nem fog számítani. Le kell fogynod és máris találsz "értelmes" lányt. Csak nem biztos hogy önmagadért fog szeretni.
14/15 anonim válasza:
Addig örülj még nincs asszony se barátnő se senki aki nő és tönkre tudná tenni az életed
Nekem nincs barátnőm (18) és mégis boldog vagyok.
Azt csinálok amit akarok akkor amikor akarom és mehetek bárhová nem hív senki nem idegesít senki.
Remélem életem végéig így marad🙏 bár ha rajtam múlik alkoholista leszek.
Boldog karácsonyt 🎅
15/15 anonim válasza:
Haver nem akarlak elkeseríteni,de nekem mintha picit sznobnak/egoistának tűnsz,de ha gondolod priviben kifejtem a véleményem csupán építő szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!