Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nem kellek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem kellek senkinek, és folyamatosan mindegyik fiútol csak a bántást kapom?

Figyelt kérdés

Sosem kellettem senkinek, sose akart velem senki kapcsolatba lenni. Az osztálytársaimnak (13 lány) már mind volt vagy van kapcsolata, csak nekem nem. Semmi nem volt. Nem is csókolóztam. Amikor még volt önbizalmam, akkor se kellettem senkinek. Beiratkoztam focira, hogy ott talán tudok majd fiúkkal ismerkedni, voltak a fiúkkal közös edzéseink is, összevont edzés. Ott is volt néhány lány, akik bejöttek nekik, de én meg pár lány nem tartoztam közéjük.

Tegnap mentünk suliba leadni a könyveket. Vártam a buszra, és már akkor röhögött rajtam egy fiú banda. Felszálltunk, én hátrébb ültem, ők meg egy 4-es ülőhelyre elől. Amikor felálltam, hogy leszálljak, odakiabált az egyik, hogy: Hé! Tetszel a Márkónak! Erre Márkó elkezdi: Fúj már! Nem látod hogy hogy néz ki? És röhögtek. Én leszálltam a buszról, és sírva fakadtam ott a nyílt utcán. (Tudom, hogy gáz, hogy a nyílt utcán bőgök.)

Meg volt még pár ilyen...

Mindenki azzal jön, hogy majd lesz, de ne majd legyen, hanem most. Meg hogy előttem még az élet, hát pont hogy mögöttem van, mert amit nekem át kellett volna élnem, azt nem éltem át.

2020. jún. 11. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Ténylegesen nem kell siettetni, felesleges..

Képzeld, 19 vagyok, nekem se volt még csók, na erre mit mondasz? Én nem idegeskedek rajta, neked se kéne szerintem

A buszos részre: annak ilyen nem normális gyökerek, akik direkt beszólogatnak.. rájuk kell hagyni

Az, meg hogy mondják, hogy nekik jajj volt már, szerintem az a gáz kissé, mivel olyan korban a tanulás legyen a fontos, ne a pasizás

2020. jún. 11. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
*vannak ilyen
2020. jún. 11. 13:19
 3/9 A kérdező kommentje:
De leírtam, hogy nem kellenek olyan kommentek, hogy várjak. Pont hogy le vagyok maradva.
2020. jún. 11. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Mégis miért lennél lemaradva?
2020. jún. 11. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, hogy nem szereted azt hallani, hogy "majd lesz neked is valakid, csak várj", mert én sem szerettem, úgyhogy nem mondom ezt. Nem tudom, hány éves vagy, de tény, hogy akkor sem vagy lemaradva (mivel a tini kategóriában írsz, meg suliba jársz, gondolom, hogy tizenéves vagy.) Amit a srácok csináltak veled a buszon, az alsó hangon felháborító, és tudom, hogy sajnos ez is csak az önbizalmadat csonkítja.

Azt szokták mondani, hogy ne erőltesd, mert a szerelem akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá. Pár éve én is minden erőmmel azon voltam, hogy csak legyen már valakim, de amíg ezen pörögtem, addig senki nem jött. Tehát tényleg nem érdemes rágörcsölni, hogy márpedig neked most azonnal kell valaki, mert így nem fog sikerülni, hidd el.

2020. jún. 11. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
El lett pofázva, hogy ne jöjjön senki sablon dumával. Mit nem lehet ezen megérteni?
2020. jún. 11. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
És az, hogy 19 évesen valaki a kutyának se kell, az inkább szégyen és ne égesse itt magát senki ilyenekkel.
2020. jún. 11. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 6, 7

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..

Ezt akarod megismételni? Mellesleg szerintem nem segít, ha még te is porig alázod azzal, hogy szégyen. Ezt se lehet sokkal jobb hallani, mint a "várj még" szöveget.

2020. jún. 11. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Draga 7es felesleges valaszolo

Szövegértés. Nincs arról szó hogy a 19 éves srác a kutyának se kellene. Írt ilyet? Nem.

Valakinek tizeneves korában nem az a legfontosabb hogy párt találjon vagy szerelmes legyen. Hanem más. Mittomén mi. Annyi minden van, annyi minden tud fontos lenni

Drága 6os valaszolo

Csak ezzel a sablondumaval lehet jonni, mert mit vársz? Öltözzön ki a csaj kurvásan mert akkor biztos jön a sok vadkan, tényleg.

De komolyan, neked mi a tanácsod? Adj már tippeket hogy szerezzenek a szerelemre vágyók szerelmet!

2020. jún. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!