Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Tudom ezer ilyen kérdés van már. De mindegyik más szitu egy kicsit
Igazából nem is foglalkoztatott eddig ez a kérdés míg nem az egyik barátom kijelentette hoyg nem kellek senkinek.
16 éves vagyok elég jól tanulok, olyan suliba járok ahol alig vannak fiúk. Tesóm nincs. A szüleim elvaltak, én anyummal élek. Apum nem foglalkozik velem
Lovagolni járok most, több évig tancoltam
Anyumnak is szoktam itthon segiteni
Alakom sem rossz sztem ilyen átlagos
173 cm és 59kg
Bulizni sem szoktam járni, nem iszok cigizek
Nem értem
A 'barátaim' már 3-4 ember túl vannak és még nincsenek 16 évesen se!
Ilyenkor elgondolkozom hogy le vagyok maradva?Vagy velem van a baj?
2020. aug. 10. 17:30
11/39 anonim válasza:
Hülyeség, hogy nem kellesz senkinek! Csak eddig még nem találtál olyat, akivel működik. Szerintem még van időd ismerkedni, tapasztalatot szerezni, fiatal vagy.
12/39 anonim válasza:
Ebből semmit se tudtunk meg. Belső tulajdonság? Mondjuk lehet túl gyerekes vagy-vagy mit tudom én.. Valamit.. plss
13/39 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs ezzel semmi gond. Úgyis képbe fog kerülni majd olyan srác, aki bejön. Ha pár évvel fiatalabb lennék, még talán én is próbálkoznék. Szóval, ne parázz.
14/39 anonim válasza:
Még csak 16 vagy, nyugi. Rengeteg idős van még. Ha ismerkedni akarsz de nem szeretsz buliba járni, akkor itt a nyár, táborok. Szeretsz lovagolni menj valami lovas táborba, csomó hozzád hasonló embert megismerhetsz. És ne azon gondolkodj, hogy bezzeg Katinak meg az Évinek már volt barátja, nekem meg még nem. Fiatal vagy, annyi időd van még ismerkedni. Nem vagy lemaradva semmiről.
16/39 A kérdező kommentje:
16 os
Ez undoríto volt
2020. aug. 11. 16:26
17/39 anonim válasza:
#16-os
bocsi de nem a tükörbe kellet volna nézned
18/39 anonim válasza:
Ne izéljatok tán ti is ilyen büdös rondák vagytok?
19/39 anonim válasza:
Inkább szopogassatok vattatablettát
20/39 anonim válasza:
#19 izéljatok? :DD Általában akik ilyet írnak magukból indulnak ki. :) Talán nem megy jól valóéletben? Vagy vertek téged és itt éled ki magad? :D Ha ettől érzed magad jól csináld. De semmire se fogod vinni az életben. Vagy semmire se vitted. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!