Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi számít igénytelennek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít igénytelennek egy lányon?

Figyelt kérdés

2020. júl. 27. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Igénytelen nálam:

Hónalj, lábak, karok nem borotváltak. Ez nagyon kemény tud lenni. Fanszőrzet legyen karbantartva vagy borotvált.

Testszag (sajnos volt ilyen osztálytársam gimiben, konkrétan a tanárok azt hitték, hogy mi fiúk nem mossuk a tesicuccot és amiatt nem lehetett megmaradni a teremben, közben egy hölgy osztálytársunk zamata terjengett a levegőben. Érdekes módon, amikor beteg volt egy hétig, hirtelen "megtisztultak" a tesicuccok is.)

Zsíros haj, bőr.

Túlsúly, ha meg sem próbál ellene tenni.

Össze-vissza izléstelen ruhadarabok "nekem ez a stílusom"-marketingszöveggel megturnéztatva.

Kocsmatöltelék modor, hangoskodás.

2020. júl. 28. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Előző vagyok

Hónalj, karok, lábak szőrtelenítve * így a helyes

2020. júl. 28. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Hát emberek ez ami itt megy egyeseknék rohadtul kiábrándító.

Ott ülsz és írod le hogy neked mi az undorító egy nőben. És amikor én olvasom, rájövök hogy tényleg léteznek azok a férfiak akik még mindig állítják a NŐ létezését és csak őt tartják elfogadhatónak. Ja arról amúgy senki sem beszél hogy még akit igénytelennek jellemeztél sem kaphatnád meg, ha minden nőnek lenne egészséges önbecsülése és kiállna a nőtársai mellett.

Ami az igénytelenség számomra:

-nem tisztálkodik rendesen, pedig van rá lehetősége

-a ruhái elhanyagoltak, pedig tudna venni újakat

És ezek a pontok egy férfira is ugyanúgy vonatkoznak. Nekem senki ne mondja hogy egy büdös, koszos, szakadt férfi az álom.

Az hogy mi igénytelen az nemtől független, mert lehet jönni hogy de egy lányon a szőr undorító egy férfin meg megmutatja hogy mekkora egy alfahím, nekem special egy férfin sem tetszik a szőr pl a mellkasán, hátán, hónalján.

És lányok nem ciki ha van egyéniségetek, nem ciki ha nektek a fiús stílus tetszik, nem ciki ha azt látod jónak hogy szőrös vagy, nem ciki ha felvállalod önmagad, nem ciki ha pattanásod van, amiért amúgy legtöbben utálják magukat de te még csak írd le hogy milyen undorító, nem ciki ha pufi vagy, viseld büszkén a hájadat, nem ciki ha vékony vagy, nem vagy csontkollekció egy teljes értékű ember vagy. És nem ciki ha vannak problémáid legyen az a testeden vagy az agyadban, nem vagy kevesebb még ha azt is érzed.

És remélem hogy neked sosem lesz párod, mert azt azt jelentené hogy sajnos még van olyan nő akinek olyan kicsi az önbecsülése hogy még egy ekkora bunkóval is képes összejönni mint te vagy.

2020. júl. 28. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem írók válaszain kívül, nekem például a lenőtt köröm vagy a lekopott körömlakk elég visszataszító tud lenni.
2020. júl. 29. 09:08
 15/15 zolo ***** válasza:
82%
Szerintem nőknél és férfiaknál is alapnak kellene lenni a megfelelő higiéniának. Az talán senki nem írta, hogy az sem hátrány ha valaki tudja mit akar a jövőben és ezért képes valamit tenni is. Nekem az nagyon nem jön be ha valaki csak panaszkodik neki milyen rossz minden. Illetve minden úgy jó ahogyan van és majd valaki megold helyette mindent. Az tetszik ha valakinek van egyénisége és nem csak megfelelési kényszere.
2020. júl. 31. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!