Linkelnétek képeket, hogy szerintetek mi számít slamposnak/igénytelennek egy nő esetében?
Slamposra példák:
Ezen felül az igénytelenség a tartósan lepattogot körömlakk (balesetek mindenkivel történhetnek, de tartósan úgy hordani..), a mosatlan fogak/ erős szàjszag, mindenfele lógó zsíros haj, kivillanó szőr a lábon, a méteres lenővés a hajban/műkörömben, csicsás műköröm.. És a belső igénytelenséget se felejtsük el, amikor minden második szava kàromkodás és több férfi ment át rajta, mint ahàny könyvön ő maga.
Nekem is egyből a melegítő jutott az eszembe, főleg akik munkahelyen hordják.
Piszkos köröm BRRRR!!
Lenőtt festett haj
Kirohadt fogak
Cigarettázás (mikor árad mindenéből a füstszag)
Gumi papucs utcán, főleg ha már szétcsámpázta BRR
A hamisítvány cuccok
Foltos, koszos, lyukas ruhák
Nem mérethelyes cuccok
Csicsás műkörmök
Nekem a strasszos neonszínű ruhák, kiegészítők sem tetszenek de nem nevezném feltétlenül igényteleneknek csak szimplán nagyon nem jönnek be.
Személyes higénia hanyagolása (pl rendszeresen zsíros haj, retkes fogak stb...)
Elhanyagolt test. Pl aki lusta és mellette zabál két pofára és emiatt kb plusz 10-20 kiló felesleg van rajta.
Viszont a retkes körmöket nem feltétlenül venném ide. Én például festek. Egy műtermi nap után hadd ne mondjam hogyan néz ki a kezem és a körmöm.
De ez ezzel jár. Az olajfesték hiába mosom meg a kezemet ultradermmel meg mindenféle szappannal részben beleívódik a bőrömbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!