Milyen lábbelit viseljen egy férfi a hétköznapokon nyáron, hogy ne tűnjön igénytelennek?
Azért egy nyarat zárt cipőben végig sétálni elég durva.
Ti mit hordtok?
A kérdésem emiatt merült fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Én bizony nagyrészt zàrt cipőt.Munkahelyen munkahelyen is azt kell hordjak.Szerencsére nem vagyok làbizzadós.
Munka végére bepunnyadok az igaz de én a melóhelyen még zubanyozom mielőtt hazamegyek.
Amúgy normâlis túraszandàlt el tudok képzelni.Columbia,north face meg ilyenek elég jól néznek ki.
Ami a halàlom:):napszenya,papucs letaposva,izompóló vagy atlétatrikó egy pockos 20-30éves fas@zin.Mindez akàrmég màrkàs cucc is lehet de azért hivatalból üldözném az ilyet.
De sok van belőlük nyàron!Mikor felkapjàk a légdinnyéket a hónuk alá és végigbillegnek előttem a tetkóikkal és nézem ahogy elvannak telve magukkal egyszerre vicces és szànalmas is egyben.
A munkahely, ünnepi esemény nyilván más, de szabadidőben nem várom el egy férfitől, hogy 35 fokban zárt cipőben legyen. Felőlem lehet papucsban vagy szandálban is.
Semmi kifogásolni valót nem látok egy ilyen darabban: [link]
Mit ne viseljen. Ne viseljen strandpapucsot, meg olyat se amibe beleizzad a lába.
Inkább a szandálos srácokat választom mint a lábgombász pasikat.
Én minden nyáron zárt cipőben voltam, sose semmi bajom nem volt vele.
Szerencsére nem szokott nap végére büdös lenni a lábam, még ha be is izzad, max 1 nagyon minimális szaga lesz, amit nem igen fog senki se érezni, max ha szagolja...
Még szandál zokni nélkül ok. De én nem szoktam felvenni, sőt nincs is. Papucsot is max, ha kimegyek az udvarra, vagy strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!