Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mennyire jön be egy olyan nő, aki a hálószobában szenvedélyes, viszont hétköznapokon eléggé konzervativ?
Nő vagyok, eléggé. Csak az a baj, hogy a legtöbbjüknek eszébe sem jut, hogy ilyen változáson esik át az ember lánya, ha eljutnak a hálószobáig.
27
Nekem konkrétan nagyon bejön. Az hogy a hálószobában mennyire szenvedélyes valaki, jó esetben nincs ráírva senkire. Viszont az, hogy a hétköznapokban eléggé konzervatív, már igen. Én inkább csak ilyen ilyen beállítottságú nővel ismerkednék.
Az meg, hogy a hálószobában kiderül róla, hogy szenvedélyes, ez a párkapcsolat későbbi részében derül ki és ezt szerintem minden férfi értékelni.
Elég nehéz manapság a hétköznapokban konzervatív nőt találni
25F
Nekem is, bár ilyenkor mindig az a kérdés, hogy milyen és mennyire konzervatív. 23/F
Az, hogy a hálószobában szenvedélyes már rég nem konzervativizmusáról beszél. Ha igazán az lenne, akkor ezt nem tudná most megfogalmazni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!