Igenytelensegnek szamit? A karanten idejen igy hogy napjaim nagyreszet otthon toltottem, megritkultak kicsit a furdesi szokasaim mert altalaban ahhoz volt kotve, hogy suli elott / utan vagy edzes utan tusolok.
Fogat es kezet termeszetesen minden nap mosok, tobbszor.
Viszont bevallom oszinten mast nem szoktam csak zuhany alatt, de ha barmi kellemetlent erzek, megyek is zuhanyozni.
Öhm..2,5 éve itthonrol dolgozom. Semmi megeröltető,mert laptop klaviaturát nyomkodom,de MINDEN NAP megfürdök. 3 naponta hajat mosok. Képtelen vagyok úgy lefeküdni este,hogy nem fürödtem. Melegben reggel-délben és este is tusolok. Ne a régi kort hozzuk fel,amikor patakból,gémes/kerekes kútbol hordták a vizet,tűzön kellett felmelegíteni és dézsában fürödtek. Persze,hogy nem tisztálkodtak minden nap. De manapság,amikor megnyitod a csapot és hideg/melegvíz folyik,ne legyünk már annyira lusták,hogy ne tudjunk naponta megfürödni.
Van ilyen ismerősöm sajnos,még a ruháit sem mossa. Meglehet bolondulni mellette olyan kemény lábszaga,segg/pöcsszaga és mellé még savanyúszaga van. Nem ér rá tisztálkodni/mosni mert xboxozni meg facebookozni kell. Na meg piázni. Fujjj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!