Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16 évesen lehet esélyen egy huszonéves csajnál?(húszas éveinek elején) több lent
Velük hamarabb megtalálom a közös hangot ,mint a korombeli lányokkal(a fiatalabbakról meg ne is beszéljünk)
Összességében külsőre mindenhol vannak szép lányok csak náluk már van olyan belső ami megtartson
(persze korombeliből is van aki érettebb a koránál csak nem gyakori, vagy idősebb pasit keres)
Esélyed természetesen lehet.
A sok huszonéves leány közül egynél biztosan lenne esélyed.
Szóval keress, ne add fel!
Én is így vagyok.
Esélyed simán lehet, csak próbálkozz!
Nem hiszem, hogy egy huszonéves lány 16 éves fiútól akarna kapcsolatot. Nem egy a gondolkodás. 16 évesen én is nagyon érettnek gondoltam magam, visszagondolva, egyáltalán nem voltam az.
23 vagyok, de én még gyereknek tekintenélek.
Persze, valaki biztos vevő rá.
Én 21 vagyok, de 18 éves fiúval sem jönnék össze. Egyetemre járok, a srác akkor még éppen csak végezne középiskolában. Abból még ezer évig nem lenne közös élet meg esküvő, pláne egy 16 évessel.
Vannak lányok/nők akik egyáltalán nem akarnak esküvőt meg gyereket, nekik lehet hogy nem lenne gond a korkülönbség, alapvetően viszont az a tapasztalat, hogy a nők valamivel hamarabb, a férfiak valamivel később szeretnének gyereket, így ha a férfi az idősebb, pont ideális lehet egy 4-5 éves korkülönbség a férfi javára.
#4, kissé túlzásnak érzem ezt a megközelítést.
Szerintem, ha jól megszervezhető, simán kivitelezhető az együttélés. Egyetem alatt is. Hogy esküvő nem lenne azonnal, az más kérdés, de 21 évesen, vagy akár 25 évesen, nem vagy elkésve. Építhetsz karriert, termthettek biztonságot. Sőt, ha olyan a srác, hálás lenne, amiért bár te vagy az idősebb, mégis felfigyeltél rá.
Azt gondolom, találkozhatunk olyan 18 évessel, aki élettapasztalatából adódóan, rendkívül talpraesett, érett és határozott.
A kérdésre visszatérve. Bizonyára vannak olyan lányok, akik a 20-as éveikben is még inkább tinik maradnának, velük biztosan megtalálnád a közös hangot.
Másrészt, sok esetben ez tényleg nagy különbség. Gondolj bele, mennyivel másabb szemlélet szerint látják a világot (pl. #4 -nem rossz szándékkal). Azért 16 évesen még talán kevésbé érdekelnek ugyanolyan/hasonló dolgok, mint egy 20-25 évest.
Ettől függetlenül, ha úgy látod, nyitott rád, próbálkozz.
Nem ismerjük a lányt, téged sem, lehet, hogy 110%-ban passzoltok.
Ilyenkor -mondhat bárki bármit-, nem a kor fogja eldönteni, hogy mi lesz.
#5 lehet hogy kicsit radikális voltam, de manapság azt hallom/tapasztalom magam körül, hogy a nők 25 körül babázni szeretnének, a férfiak meg inkább csak 30-hoz közelebb. Amennyiben a nő az idősebb, akkor hogy lehet tervezni? 20-21 éves fiatal apuka, vagy 35 körüli anyuka?
Erre írtam, hogy biztos van akinek ezzel semmi gondja nincs, vagy egyáltalán nem akar gyereket, vagy ráér vele, de nagy általánosságban ez nem igaz.
4
Megértem és elfogadom a véleményed. Semmi negatív érzés nincs az előző hozzászólásomban, csak leírtam, mit gondolok.
Nem lehetünk egyformák. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!