Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a korombeli fiúknak ( 16-17 évesek) nem tetszem, vagy csak nem próbálkoznak, a huszonéveseknek, illetve a 18-19 éveseknek meg bejövök, mert Facebookon vagy 6 nyomul rám?
Velem is ez van:/ csak én még fiatalabb vagyok, es nagyon nyomulnak ram a +huszasok
De ha 17 vagy akkor még belefér az ha a 18-19 éveseknek tetszel
Egy évvel vagyok idősebb nálad,nekem az idősebb fiúk sokkal jobban bejönnek. Értelmesebbek,mint a mi korosztályunk nagy százaléka. Érettebbek és mivel nekik több tapasztalatuk van,ezért sokkal jobban bánnak a lányokkal. Személy szerint örülök,hogy idősebbek is próbálkoznak nálam :D
Szerintem örülj neki te is :D Amúgy pont azért nem hajtanak rád,mert nem elég érettek hozzá. Vagy félnek. Látod,már csak ezért is jobb egy érettebb pasi :D ^^
Én 22 vagyok és nekem is a 16-18 évesek tetszenek.
Amikor 16 voltam a 13-14 évesek jöttek be.
Szerintem érettség kérdése, a lányok többnyire előrébb járnak érettség szempontjából így jobban passzolnak a náluk idősebbekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!