Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a korombeli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a korombeli fiúknak ( 16-17 évesek) nem tetszem, vagy csak nem próbálkoznak, a huszonéveseknek, illetve a 18-19 éveseknek meg bejövök, mert Facebookon vagy 6 nyomul rám?

Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Korod?
2016. júl. 15. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:
17:)
2016. júl. 15. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez van:/ csak én még fiatalabb vagyok, es nagyon nyomulnak ram a +huszasok

De ha 17 vagy akkor még belefér az ha a 18-19 éveseknek tetszel

2016. júl. 15. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy évvel vagyok idősebb nálad,nekem az idősebb fiúk sokkal jobban bejönnek. Értelmesebbek,mint a mi korosztályunk nagy százaléka. Érettebbek és mivel nekik több tapasztalatuk van,ezért sokkal jobban bánnak a lányokkal. Személy szerint örülök,hogy idősebbek is próbálkoznak nálam :D

Szerintem örülj neki te is :D Amúgy pont azért nem hajtanak rád,mert nem elég érettek hozzá. Vagy félnek. Látod,már csak ezért is jobb egy érettebb pasi :D ^^

2016. júl. 15. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen miért akarsz 16 éves fiúknak tetszeni? Szerintem , ha 18-9 éveseknek tetszel, az pont jó. A huszonévesek meg mindenkire nyomulnak , ha nincs nőjük.
2016. júl. 15. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 22 vagyok és nekem is a 16-18 évesek tetszenek.

Amikor 16 voltam a 13-14 évesek jöttek be.

Szerintem érettség kérdése, a lányok többnyire előrébb járnak érettség szempontjából így jobban passzolnak a náluk idősebbekhez.

2016. júl. 15. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudjak, hany eves vagy, nem nezel ki idosebbnek? Egyebkent szerintem par ev korkulonbseg meg bele is fer. A 17 eves fiukak meg agyilag total eretlenek rendszerint, nekik sokszor nem is kell egy normalis lany.
2016. júl. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!