Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti utáljátok azokat akik Facebookon próbálkoznak?
Még sose láttátok a srácot élőben,sose beszéltetek,egy közös ismerősötök sincs.
Viszont Facebookon próbálkozik be nálatok.
Tudom tudom...a legtöbb válasz olyan lesz hogy:"először találkozok vele aztán eldöntöm hogy lesz e folytatás" meg "nem nagyon izgat,a lényeg hogy majd élőben ismerjem meg ha randira hív"...stb
Tegyétek félre az álszentkedést egy kérdés erejéig.
Ha egy ilyen ismeretlen rátok írna szerintem az lenne az első hogy tiltanátok ha nem az a tipikus álompasi kinézetű. Vagy max kedvesek vagytok vele és szép lassan lekoptatjátok.
Nem utálom őket, viszont tényleg nem bírom, ha nagyon durván nyomulósan rámírnak. Megmondom, hogy nem szeretnék ismerkedni, ő pedig zaklat. Ez a típus egyáltalán nem tetszik.
Viszont az egyik exemet így ismertem meg, ő nagyon aranyos és szimpatikus volt, így elkezdtünk beszélgetni, és összejöttünk.:)
Szóval így azt tudom mondani, hogy ez nagyon emberfüggő.
Ha mondjuk tényleg normálisnak tűnik és nincs 2738 lány ismerőse, akkor még örülök is neki (főleg ha közel lakik).:D
De azért ne évekig fb-n beszélgessünk mert az már nem jó úgy 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!