Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok elégedett a kinézet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elégedett a kinézetemmel, viszont genetikámból adódóan bármit teszek a változásért kudarcba fulladok... Derék és combtájékon vannak gondjaim.. És e miatt párkeresési gondjaim is vannak.. tippek/tanácsok/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

166cm/62kg

Ha kell tudok kepet küldeni privátba!

2020. júl. 9. 11:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
74%
Ide is jöhet a kép, akármilyen vqgy, a véleményem kedvesen fogom elmondani.
2020. júl. 10. 00:16
 12/19 anonim válasza:
Kuldhetsz képet nekem is ! Egyébként számít a genetika ! Rólam pl sokan azt hiszik hogy gyúrok pedig úgy elek hogy mások szerintem túlsúllyal kezdenének ! De nem gondolom hogy ez párkapcsolati gondokat okozhat ! Max nem josz be a kiszemeltednek ami lehet hogy jobb is hisz ha kulso alapján választ akkor nem is a párját szereti hanem azt ahogy kinéz . . . A mai világgal ez a baj ... mindegy ki a barátnőm csak jól nézzen ki hogy felvallalhassam a haverok előtt ....
2020. júl. 10. 17:23
 13/19 anonim válasza:
67%
A párkapcsolati gondot nem biztos hogy közvetlenül az alakod okozza ... lehet hogy Te nem tetszel magadnak ebből adódóan önbizalom hiányos vagy ami vagy úgy nyilvánul meg hogy zavarba josz ha tetszik neked valaki ezért hülyén viselkedsz vagy menekülsz a tarsasagabol mert túlságosan izgalomba jöttél vagy az is lehet hogy tudatosan próbálod kezelni az önbizalom hiányt de túlzásba viszed és túl magabiztosnak vagy ramenosnek tűnsz . A külső nem minden és a szívednek biztos jobb lesz ha találsz valakit aki így szeret .... az biztos hogy magadert fog szeretni ....
2020. júl. 10. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hízni vagy fogyni szeretnél? Szerintem a 62 kg teljesen jó, én 169 cm vagyok ilyen súllyal. Ja és fiú vagy lány? (Küldetsz képet :D)
2020. júl. 13. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet.
2020. júl. 14. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Milyen genetika az,hogy sehogy nem tudsz fogyni? Nincs szüksége ételre a testednek, anélkül is ugyanolyan maradnál? Ez valami szuper képesség lehet vagy mi:D
2020. júl. 14. 22:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Akik a genetikai dolgot nem értették. De birok fogyni. Fogytam is. 70 felett voltam tavaly és mindent ismétlem mindent megtettem azért hogy lefogyjak és egy szintig sikerült is.. de egy jó ideje nem változik semmi, hiába étkeztem/mozogtam ugyanúgy ahogy az elött... valamikor lemegy egy kevés de egy-két hét es visszajön.. de nem tudom hogy miért? Édesanyám és mamám is ilyen, hogy derék-comb tájékon szélesebbek és anyukám is mikor fogyni próbált ugyan így járt.. nem kene problémáznom mert anyumnak es nekem is sikerult fogyni de a célt eggyikunk sem tudta elerni. Genetikámbol adodoan vagyok vaskosabb mint az átlag és nem birok mit tenni.. drasztikus fogyokurat nem akarok bevetni mert azért az egeszsegem is fontos. A taplalkozasra regota odafigyelek es renszeresen sportolok mégsem jön össze. Sajnálom ha ezt nehéz elfogadni, de tényleg
2020. júl. 15. 10:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt én írtam, de nem bunkóságnak szántam,mert hasonlóan vagyok

Csak 48 kiló vagyok,de én meg vállban erősebb, és akármit csinálok a vállam széles,csontos. Max úgy tudom kompenzálni,ha edzek alsótestre. Neked is ezt tudom ajánlani,hogy fogyj még, aztán sporttal formálódj.

De egy kép akkor már jöhet nekem is, hátha tudok segíteni:)

2020. júl. 15. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Van egy érdekes, sok dietetikus, orvos által elfogadott elmélet, a “set-point theory”.

Ennek a lényege röviden annyi, hogy mindenkinek van egy belékódolt súlya, amihez a test nagyon ragaszkodik és nem akar sem nehezebb, sem könnyebb lenni. Ez a súly az átlagos értékben van, de nyilván van, akinek pár kiló bosszúságot okoz, ezért (is) tapasztalható, hogy a fogyás egy ponton lelassul. Ilyenkor türelmesnek kell lenni. Nyilván hosszútávon a fizika győz, és a test nem tudja hosszú kalória deficit után megtartani a setpointját, de ehhez több idő kell, mint az addigi fogyáshoz. Szerintem ez egy nagyon logikus, érdekes elmélet.

Ha tárgyilagosan nézzük annyit lehet ellene tenni, hogy nem hagyjuk abba a sportolást, egészséges életmódot és türelmesen várunk az eredményre. Azonban ilyenkor hasznos lehet, ha beiktatunk valami újat, valami változást. Új sportfélét, esetleg pont egy pár nap pihenőt. A test könnyen hozzászokik mindenhez. Az is probléma lehet a fogyásnál, ha túl kevés kalóriát fogyasztasz. Ez pár hétig, akár hónapig is szép eredményeket hoz, de aztán stagnálni kezdesz, majd ha azt megunod és visszatérsz a “normál életedbe”, visszahízol. Különösen kamaszoknál, de felnőtt nőknek is tilos lenne 1500kcal alá menni. Nem szabad a testtől a tápanyagokat és az energiát megvonni, pláne ha valaki aktív életmódot él.

Nos, ezeket tudtam mondani, gondolom legfeljebb 5kg plusz lehet rajtad, de nagy eséllyel annyi sem. Nyilván a csontozatodon nem tudsz változtatni, de az szerintem látható, hogy csont vagy zsír.

És amit már az egyik válaszomban írtam (azt hiszem 10es voltam), nem ezen múlik a párkeresés. Tudom, nem úgy tűnhet. Én is sokszor úgy érzem, hogy “de minden fiú a külsőre hajt”. Én rajtam is van kb 3 plusz kiló, én is nagyon nehezen tudom ezt leadni, kb 5 pluszról jöttem és itt mindig stagnálok. De most nem hagyom abba, és új tudással és az eddigi tapasztalattal csinálom. A lényeg, hogy egy kapcsolatban nem ez a lényeg. Nyilván van pár fiú, pár lány akinek igen, de te nem ilyeneket szeretnél magad mellé. Plusz tényleg- ennyi “plusz” igazán nem sok. Amíg nem kórosan elhízott vagy, vagy olyan akinek a súlya már kockáztatja az egészségét, addig nem gond. De nyilván pár embernek az is bejön;)

Szóval akkor mi is számít? Természetesen mindenkinek vannak tulajdonságok, amiket keres a másikban, vagy örülne ha benne lenne. De az összes közül ezen a téren a legfontosabb (tényleg) az önbizalom. Ez ad bátorságot, javítja a kisugárzást. Meg mivel a legtöbb ember önbizalomhiányos, ezért természetesen vonzódik valakihez, akinek ezzel nincsen problémája. De ezen nehéz változtatni, megjátszani sem lehet. Ennek belülről kell fakadnia. Ha te attól magabiztosabb leszel, ha fogysz, akkor hajrá! Ha új külső kell neked hozzá, akkor csináld. Ha új belső értékeket szeretnél hozzá szerezni, vagy pár rosszat eltüntetni, viselkedj úgy! Járj el több helyre, szerezz új hobbikat, add fel a rossz szokásaidat!

De a nap végére az egész fejben dől el. Szereted- e önmagad?

2020. júl. 17. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!