Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú az osztályból de nem tudom kölcsönös-e/kölcsönös lehet-e ez az érzés? Tippeket, tapasztalatokat, tanácsokat, jó dumákat várok!
A fiú menő,illedelmes,focista,csendes,szeret zenét hallgatni,okos.
Figyelek a megjelenésemre, nem sminkelek(max.spirál), próbálok stílusos lenni, zenét hallgatok,szeretek olvasni,kiengedve hordom a hajam néha(jó hosszú),ápolom a bőröm,a természetességet szeretem.Nem beszélek csúnyán.Csendes,visszafogott vagyok,de ha valakivel kettesben beszélek, sokkal nyíltabb vagyok.Állatbarát vagyok,szemüveges :3
Észrevettem már, hogy csak úgy kijött a táblához és írni kezdett(vagy inkább firkálni jó kedvből). A táblához én voltam a legközelebb:D
Párszor elkaptam a tekintetét órán.
Kedveli a sportos csajokat,(nem vagyok kövér se nem izmos,50 kg körül,átlagos,nem vagyon nagy keblekkel/fenékkel megáldva)
Úgy gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek tetszik.Szinte biztos.Nálam sokkal szebb csajok...(nem mondom magam csúnyának de nem is vagyok modellalkat)
Viszont van akinek én tetszek.
*A fiúk úgy-e hosszú távra választják az ilyen csajokat,mint én.(ezt olvastam)
Fiatalon inkább "kihasználják" a jó csajokat. Innen arra következtetek, hogy türelmesnek kell legyek, hisz most kezdődött a suli(9).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!