Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elégedett a kinézetemmel, viszont genetikámból adódóan bármit teszek a változásért kudarcba fulladok... Derék és combtájékon vannak gondjaim.. És e miatt párkeresési gondjaim is vannak.. tippek/tanácsok/tapasztalatok?
166cm/62kg
Ha kell tudok kepet küldeni privátba!
Genetika max az arcodat befolyásolhatja vagy esetleg születési rendellenességeket. A zsír teljesen az egyén életvitelétől függ.
Ennyit mondhatok így vakon.
Kalóriadeficitben vagy, fogyni fogsz, lehet bármilyen rossz a genetikád. Kalóriatöbbletben vagy, hízni fogsz, lehet bármilyen rossz a genetikád.
Nyilván, itt egyéb hormon probléma bezavarhat, de az más kérdés. Csak a genetikától nincs elcseszve az tested. - persze, ha széles a csípőd, az is marad, de attól még a zsírt ugyanúgy le tudod pucolni róla.
Én is egyetértek azokkal, akikkel szerintem a genetikával gond. Hiszen a fogyás egy egyszer egyenlet: több energiát égetsz, mint amire szükséged van. Azonban abban valóban van különbség, hogy kinek mennyi kalóriára van szüksége, valamint, hogy ki hova hízik. Plusz a csontozatodat sem tudod megváltoztatni.
De! Azt is bizton állíthatom, hogy nem ez akadályoz a párkeresésben. Sokkal teltebb nőknek és férfiaknak is van párjuk. A külső fontos, de nem csak az számít és mindenkinek más az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!