Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még értelme küzdeni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme küzdeni a lányért?

Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja ismerkedtünk meg facebookon. Azóta nagyon jóban lettünk. Kb. legjobb barátok. Az elején még nem éreztem többet, de egyre jobban megismertem és azóta már többet érzek iránta. Nagyon sokat beszélgetünk. Televagyunk közös témákkal, de ha épp nincs téma, érdeklődik irántam, és telefonálni is sokat szoktunk egymással. Korábban már felvetettem a randi ötletét de a nagy korkülönbségre hivatkozott (lány 17 múlt, én 25 vagyok). Szerinte a más életfelfogás miatt nem működne. Azóta volt pár talink persze, de ezek inkább barátik. És nem tudom, hogy van-e remény még számomra a lánynál, ugyanis nem a barátja akarok lenni hanem több. És mivel ez fáj nekem, legszívesebben megszakítanám ezt a barátságot, csakhogy az neki is fájna mivel nagyon megkedvelt. Még ha csak barátilag is.
2020. máj. 24. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még próbálkozz, ne add fel, mert akkor fix nem lesz belőle semmi..

Kitartást és sok sikert :D

2020. máj. 24. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nagyon sok fiúbarátja van. És párszor megesik hogy más fiúk után áhítozik. Bár kb semelyikkel sem tud úgy elbeszélgetni mint velem.
2020. máj. 24. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott is nyert ügyed van
2020. máj. 24. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, elég egyértelmű hogy csak azért vagy neki mert baromi jó figyelmet adsz. 25 vagy, egy 17 éves lánynak ez egy kánaán: baromi tapasztalt, bölcs hallgatóság és még menő is hogy van egy ilyen korú ismerőse - ráadásul nem csak ismerős, hanem crush-olja is őt. Ebben a korban ez benne van, de neki a személyisége is hozzátesz ehhez (a sok fiú "baráttal", akiknek a nagy része valószínűleg szintén teper érte).

Részletesebben:

1, nem akar randizni

2, helyette haveri találkák vannak, ahol más csávókról áradozik

3, konkrétan megmondta hogy nem akar semmit

Mondod hogy többet szeretnél, akkor miért folytatod ezt a színjátékot, hogy az ezredik pali legyél a többi között?

Én lezárnám, de ha nagyon megpróbálnád még egyszer, akkor annyit tudok javasolni, hogy mondd meg neki hogy kedveled, de nem barátkozni szeretnél, nálad az nem működne. Döntse el szeretne-e többet, mert te ezt így nem szeretnéd folytatni.

Jelenleg a saját idődet pazarlod olyanra, aki még gyerek fejben (persze semmi gond nincs vele, még csak 17). Olyan személyek felé menj inkább akik biztosabbak magukban mit akarnak csinálni, de ezt lehet hogy ilyesmi korban nem fogod megtalálni.

2020. máj. 24. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos amit írtál 4-es. Viszont ez a lány korát meghazudtolóan érett. Kivéve sajnos pasizásba. És ezen a téren próbálom valahogy bekötni a fejét, de egyelőre sikertelenül. Nem tudom már mivel tudnék rá erősebben hatni...
2020. máj. 24. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bukta, és itt nem a korról van szó. Köztem és a barátnőm között is 10 év van. De már az első talin átáztattam a bugyiját, csókolóztunk, másnap lefeküdtünk egymással. Mert van kémia. A lánynál itt irántad nincs, jófej barát vagy de nem olvad le róla a ruha a gondolatodra, nincs tűz. Ha egy lánnyal órák, max napok alatt nem alakul ki valami intenzív, onnantól már nem is fog, ez elég közismert dolog.
2020. máj. 24. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lényeg, hogy nem tudsz. Nem tudod más életét élni, helyette döntéseket hozni, ezt el kell fogadni.

Te már rég túl vagy azokon a körökön, amik előtt ő még áll; te már érett, komoly kapcsolatot szeretnél. Ő még csak most fog találkozni a hétvégi bebszásokkal, a reggelre hazaéréssel, megtanulni hogyan alakulnak ki a kapcsolatok, felfogni a felelősség fogalmát, megérteni a döntéseink súlyát és milyen következményei lehetnek, milyen mikor anyu és apu parancsait megszegjük, milyen mikor lázadunk a szabályok ellen és még sorolhatnám. Ezek a tapasztalatok hiányoznak és bár lehet mondani dolgokat, de ezeket át kell élni ahhoz hogy fejlődjön az ember fejben, mindenkinél ez van (szóval nem lecseszés akar lenni).

Egyszerűen túl fiatal és bizonytalan még, nem passzoltok egymáshoz.

2020. máj. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!