Mostanában úgy állok az élethez, hogy semmi értelme semminek, úgy is meghalunk minek küzdeni. Normális ez?
Figyelt kérdés
2019. jún. 23. 16:02
2/7 anonim válasza:
Igen, normális. Adj pár nap pihenőt magadnak, töltődj fel, igyekezz olyan elfoglaltságokat találni, amitől jobb kedved lesz. Nem vagy depressziós, nem szorulsz se gyógyszerre se kötélre, egyszerűen rossz passzban vagy.
3/7 anonim válasza:
persze - és ha meggondolod, teljesen mindegy, hogy ha mától vége - max 30 évvel hosszabb ideig leszel halott
4/7 A kérdező kommentje:
Kukksolok a szobámban
2019. jún. 23. 16:12
5/7 anonim válasza:
Gyere ki, csináljunk valamit és feledkezzünk meg erről egy kicsit.
6/7 anonim válasza:
Én is ittbent fogok rohadni a nyár nagy részében, szóval ezzel nem vagy egyedül. :D
7/7 anonim válasza:
Rosszul állsz hozzá. Én majd idős koromban szívesebben mondanám a történeteimet, miken mentem keresztül és nem azt hogy milyen árnyalatú volt a szobám fala. Pihenj, töltődj fel, aztán csinálj valamit amire megéri vissza emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!