Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok ezen az oldalon sok olyan embert akiknek bejönnek a ducibb lányok, viszont máshol nem igazán vannak?
Nektek melyik jön be?
Mondjuk egy 165 cm lánynál.
Én a vékonyabbra nyomtam,de ebben semmi érzelmi és mély gondolat nem volt, szimplán annyi, hogy szexuális téren szeretem ha tudom "mozgatni" a lányt. Nekem ez fontos, ez az én "hülyeségem",de ez van.
Most nem konkrét lányokról van szó, ezért úgy gondolkodtam, hogy ha mind a 4 típusú lánnyal jól kijövök akkor ezt választanám.
A fő kérdésre a válaszom pedig az,hogy SZERINTEM itt sokkal több az olyan ember aki azért próbálkozik itt, mert máshol nem megy neki vagy csak szeretne önbizalmat önteni a teltebb lányokba, ezért "kedveskedik".
Máshol is sok ilyen van,mert a ducibb lányok sok esetben önbizalomhiányosak és így könnyebb őket "hülyíteni".
Férfiként valahol az én egómnak is jó,ha olyan lány van mellettem akit nem tartok magamnál sokkal jobbnak.
Azért látsz ezen az oldalon ennyi ilyen embert, mert sokan még a legyet is röptében annyira nem volt még semmi.
Amúgy nőknél átlagban úgy lehet számolni, hogy ha 165 centi vagy akkor nagyjából 50 kb illik hozzád. Tehát magasság-10(vagy 15) - 100. Egy 165 centis lány 65 kilóval nem átlagos, közel sem.
Férfiaknál jellemző ha valaki 180 centi akkor az ideális súly 75-85kg, és azért a férfiak genetikailag kevésbé zsírosodnak.
170 cm vagyok, 110 kg.
Tapasztalat, hogy csak azoknak jön be az alkatom (na jó, 1-2 kivételtől eltekintve), akik nekem egyáltalán nem tetszenek. Akiknek már minden mindegy.
5-ös válaszoló!
Nekem se lenne bajom vele, ha arányosan lennék telt :DDDD de a legtöbb kövér nő, valljuk be, nem az. Velem egyetemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!