Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mai divat?
Kemény idők ---> erős emberek
Erős emberek --> jó, kényelmes isők
Kényelmes idők --> gyenge emberek
most itt tartunk, a következő szakasz pedig már most körvonalazódik
Hol szedted össze azt a csajt?xd
Egyébként vannak normális nők, csak ezek szerint még nem volt szerencséd találkozni egyel közülük.
Hát én lány vagyok, nem drogoztam sose, se fűveztem. Nem cigizem nem kevézom. Ha bulizni mentem, azt csak azért tettem, hogy tudjak táncolni, nem másztam rá pasikra, nem voltam sosem részeg, ja és fősulira jártam. Megkaptam akkor egy lánytól, hogy sosem lesz így pasim meg ilyenek...
Ennek ellenére mégis másfél éve boldog párkapcsolatban vagyok most már. Pedig azt hittem nem találok " normálisat".
Ne add fel, tudom, hogy nehéz egyedül de bármikor jöhet az igazi :) légy nyitott
25L
Kedves Kérdező!
Itt válaszolok neked. Én a munkahelyen ismertem meg a párom, ezért is érdemes nyitott szemmel járni.
Te is akár suliban, tanfolyamon, buliban bárhol ismerkedhetsz. Vannak ismerőseim akik internetes tarskeresőn ismerkedtek meg. Most már házasok és van egy gyerekük. Semmi sem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!