Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri f**kboyt csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri f**kboyt csináljak magamból, hogy megszerezzek egy lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik.

Okos, értelmes, rendes lány!

Csak a korábol fakadóan a fu*kboyok jöhetnek szóba nála csak.

Tudjátok.. Csupasz, 20 kilós izmos test, agyonzselézett haj, passzos farmer, bunkó, flegma, lekezelő viselkedés, maximális divatkövetés, jó anyagi háttér, folyamatos bulizás, ivás, dohányzás stb.

Na nagyon szeretem ezt a lányt.. Csak nincs semmi, amit jobban utálnék, mint a mai fiatal fiú társadalmat. Nem vajon mennyire érné meg, hogy én is egy tömegemberré váljak, hogy a divat nevében meleget csináljak magamból, csak hogy engem is észrevegyen.

2019. ápr. 8. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne próbáld. Nem éri meg
2019. ápr. 8. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy éri meg. Nem éreznéd jól magad,állandóan meg kellene játszanod magad. Megérné?

Ha nem magad miatt figyel fel rád, akkor az egésznek nincs értelme.

Egyébként elég felszínes lehet a lány, ha csak a külsőségek érdeklik.

2019. ápr. 8. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt tudnám mondani, mint az előttem szólók.

Ha nem önmagadért szeret, akkor felejtős.

2019. ápr. 8. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se tedd. Hidd el találsz olyan lányt aki úgy szeret ahogy vagy :)
2019. ápr. 8. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, hogy:

Okos, értelmes, rendes lány

Alatta meg ezt:

Csupasz, 20 kilós izmos test, agyonzselézett haj, passzos farmer, bunkó, flegma, lekezelő viselkedés, maximális divatkövetés, jó anyagi háttér, folyamatos bulizás, ivás, dohányzás

Ez eléggé üti egymást, nőként mondom, akinek ilyen stác a zsánere azt jobb elkerülni, és te semmiképp se változz meg, olyannak szeressen meg valaki, amilyen vagy kívül, belül.

2019. ápr. 8. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
*srác
2019. ápr. 8. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne tedd. Ha igaz szerelmet akarsz, add saját magad. Egy idő után szörnyű lenne tükörbe nézni, és látni, mennyire nem vagy önmagad. Hidd el.

Egyébként meg (tudom, hogy ez nem volt a kérdésben)l szerintem felejtős egy olyan lány, akinek ennyire fontos, hogy valami bu z is nyálgép legyen a palija, aki hetente váltogatja a csajait. Elég felszínes személyiségre utal ez a lányt illetően, ami számomra nem igazán tetszene másban. De ez csak az én véleményem, te ismered őt. Csak egy jó tanács.

2019. ápr. 8. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem magadért szeret a lány, hanem azért aminek kiadod magad, akkor felejtsd el.
2019. ápr. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!