Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kapcsolatot kialakítani?
Régebb óta foglalkoztat ez a dolog, most a karanténban jöttem igazán rá milyen rossz ha nincs senkim és nem érdeklődik senki és nem törődik velem..
Ez gondolom érhető, sajnos nincs sok ilyen közeli barátom, inkább felszínesek és amikor volt barátnőm vagy ilyen kiszemeltem mindig volt kivel beszélgetni és nem éreztem olyan egyedül magam.
Megismertem sok lány, de aki nekem nagyon tetszik az nem érdeklődik egyáltalán irántam, írtam neki de semmi igaziból, lekoptatott. De próbálkoztam olyan lányokkal akik közel álltak hozzám, és igaziból senki sem gondolta velem komolyabban, nekem nehéz ez a közelebbi kapcsolat kialakítása..
Próbáltam neten keresztül is, meg így insta stb. de igaziból arra jövök rá, hogy teljesen érdektelenek és unalmasak. Nem kötnek le, nem vonz, nem fog meg semmi és ha mégis akkor meg hanyagolnak meg ignorálnak, ha írok akkor válaszolnak, de soha nem ők írnak (nem elsőre, ha pár napja beszélünk pl.)
Nem tudom, hogy hogyan lehetne kapcsolatot kialakítani, mivel ahogy nekem eddig volt 2 barátnőm úgy, azzal a módszerrel sajnos már nem lehet és ez engem nagyon elszomorít.
Tehát nem értem miért van ez, hogy ha közelebb akarok kerülni, nem csak barát lenni azt miért utasítják el? Azon meg, hogy akit én szeretek az nem szeret, nos ahhoz már hozzászoktam, de eléggé rosszul esik ez is, hogy soha nem viszonzott ez az ismerkedés és érdeklődés. Ezt meg nem értem, én mindent meg teszek, próbálok érdekes és szorakoztató lenni, próbálok tenni a dologért, de a másik fél meg annyira el van kényelmesedve és nem érdekli az egész, hogy az borzalmas. Egyedül meg egy kapcsolatot nem lehet életben tartani (az egyik barátnőmmel is ezért szakítottam mert egyoldalú volt a kapcsolat, szóval ez visszatérő téma nálam és nem értem miért nem lehet annyira belefektetni egy ilyen dologban mint a másik? Vagy legalább egy kicsit többet mint a semmi...)
Tulajdonképpen játszom, bár nem sokat mert nagyon nem köt le, néha néha van 1-1 játék ami érdekel és amíg nem unom meg addig oké. De pont ilyen haver/ismerősem vannak akik nem mélyek csak max játszunk vagy ilyesmi. De alapól nem keresnek meg érdeklődnek. És az ilyen mély kapcsolat, mint pl egy barátnő hiányzik.
Mert fura mód én mindig érdeklődöm de ez nem kölcsönös és ilyenkor szarul érzem magam, hogy csak nekem fontos mi van vele stb.
XD nekem csak olyan barátaim vannak, mondjuk mi napi szinten játszunk
Akkor még ajánlom azt, hogy várj valami szerencsés alkalomra.
Nekem ez vált be XD, karantén végén garantált az első barátnőm, nem akarom chat-en közölni vele.
Nem mondom, hogy ez hatásos, de az se jó ha mindenki felé érdeklődsz. Próbáld meg, hogy egy ideig felhagysz ezzel és lehet hogy valaki csak erre várt.
Tetszik a te kommented, most a karanténban sokat gondolkoztam ezen és, hogy kikkel tudnám elképzelni egy kapcsolatot és sajnos az a baj, hogy olyanokkal csak akik engem elutasítottak. Én olyan vagyok, hogy nem akarok ebben "mi lett volna ha" dologban élni, ha valaki iyen szinten bejön akkor valahogy tudatom vele és próbálok közeledni. Valakinek be is vallottam, valakivel meg csak beszélgettem de láttam rajta, hogy nem akar. Szóval a végeredmény ugyan az. És az a baj, hogy annyira jó lányokat megismertem már és én is elvárok már bizonyos dolgokat szóval így nehéz. Nyilván nem az a problémám, hogy miért nincs barátnőm, meg mikor lesz stb. Lehetne ha akarnék, de rossz kapcsolatot nem akarok, olyannal akarom akivel kölcsönös a szimpátia és érdekelődik, törődik velem minden olyan amit keresek. Pusztán azt nem értem miért az olyanokkal nem sikerül akikkel akarom is? Nonszensz és annyira frusztrál, hogy nem tudom ezt a közeli kapcsolatot kialakítani, vagy hogy felkeltsem valaki érdeklődését és rám gondoljon. Mert csak akkor foglalkoznak velem ha én felkeresem őket.
Ezzel nem értek egyet mivel régebben pont ezt csináltam, hogy teljesen figyelmen kívül hagytam az ismerkedést, akkor kezdtem el amikor már megelégeltem. És nem tudom miért várna valaki arra hogy ne ismerkedjek? Ezt nem hiszem bárki is tudná, hogy most ismerkedek vagy nem :D Ez szerintem nem válna be..
Találj valami csoporthobbit, valami sportot akár konditerem stb. Mondjuk teremben utálok ismerkedni mivel mindenki magára gondolok amikor lemegy oda és pont jól is van ez.Szóval valami csoportos foglalkozás.Ha szereted a hobbid akkor bevonzod az ugyan olyan gondolkozású embereket, persze ez idő.Nálam legalább is így volt.Mindig a hobbimat tartottam előrébb bárminél.S
Sok sikert.
Lásd be, hogy a mai világban már inkább érdek mint értékes kapcsolatok vannak. Amit tehetsz, ha minden áron szeretnél valakit, hogy első sorban megtanulsz magaddal el lenni. Megőrít a magány ?! Szerinted hogyan fog ez arra a személyre hatni, akivel leszel. Neked már most szükséged van valakire akiben kapaszkodhatsz. Ez egy olyan típusú embernek aki el van magával elég ilyesztően fog átjönni. A magány inkább azért hasznos dolog, mert elkezdesz magaddal foglalkozni és nem a másikkal. Ugyan is ha tetszik ha nem első sorban magaddal fog kelleni foglalkozni mindíg is. Majd a másikkal. Tudom van aki fordítva működik, de még ő is foglalkozik előbb vagy utóbb magával.
Szóval én a helyedben át keretezném ezt a hozzáálásod. Ne azért legyen valakid mert meg öl a magány. Azért legyen valakid, mert te alapból jól meg vagy és vele csak minden jobb lenne. Jó alapra jól lehet építeni. És ez párkapcsolatban is így van nem csak az építészetben. Tedd magad elsősorban tisztába, főlleg a kulső és belső értékeket értem. Majd dönts el, milyen fajta emberrel élnél szivesen és aki nem olyan azzal egyszerűen ne törődj. Te csak keresd folyamatosan azokat/azt akivel szeretnél lenni.
Ezzel a felvetéseddel abszolút egyetértek, viszont ez már azért túl esett a ló túloldalára, már több mint 1 éve nincs senkim, ennyi idő alatt már azért eléggé átgondoltam a dolgokat és már igenis vágyom erre, hogy vége legyen. Most érted, ez olyan mintha nagyon elfoglalt ember lennél a munkád miatt és heti 7 nap 24 órában dolgozol majd egyszer azt mondják na holnap 1 nap szabadságod van, nyilván kihasználod és magaddal törődsz, pihensz meg minden. Na most ennek az ellentettje, hogy azt mondják 1 évre ne gyere be. Sok, irreálisan, erre a témára amit mondasz. Nem zárja ki a kettő egymást. Ez olyan mint mikor mondják hanyagolva vannak a barátok meg minden mert most jött egy lány. Ezzel sem értek egyet, én érdekel módon kapcsolatban és azon kívül is mindig tudtam magammal foglalkozni és mindenkire tudtam időt szakítani. Most szimplán túl sok szabadidőm van (irreálisan sok) és hiányzik ez az érzés és valaki mellőlem. Ez nem hiszem, hogy annyira triviális lenne.
Az állapotom jó, mármint készen állnék rá, ha lenne egy olyan lány akivel el tudnám képzelni, mint említettem nem az a bajom, hogy miért nincs csajom meg ilyesmi, ha akarnék lehetne, de nekem érdemi és jó kell. Egy rossz kapcsolatnál tényleg jobb egyedül lenni. Alapvetően is ezidőtájt ezeket csináltam, és a próbálkozások is ezt igazolják, egyszerűen csak sok minden nem jött össze és sok csalódás ért. De ez annyira nagyon nem vág a padlóhoz, csak maga ez a tény és helyzet zavar ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!