Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki nem tud évek óta rendes kapcsolatot kialakítani senkivel mert még az exét szereti?
(Lehet nem jó helyre írtam a kérdést)
Van egy ex akit nem tudsz kiverni a fejedből mert azóta sem keltette fel senki annyira a figyelmedet. És azóta vagy nem volt rendes kapcsolatod vagy nem tartott hosszú ideig és nem volt eredményes.
Van így ezzel más is?
21 l
Még éveknél nem tartok de ha érdekeltek is mások egy év után se tudok szabadulni a volt barátomtól. Nagyon szerettem.
Úgy igazán elfelejteni sose fogom ezt én is tudom de ebbe bele kell törődni és könnyebb együttélni ezzel
Akár kapcsolatokat is kialakítani
Volt ilyenem, de úgy néz ki mára sikerült feledni. 22 évesen ismertem meg és 2 éve "szabadultam" az érzéstől. Ehhez kellett egy újratalálkozás, és az, hogy megpróbáljuk felnőtt fejjel. A körülmények gyalázatosak voltak, eleve halálra ítélve, de nem tudtam nemet mondani annak ellenére, hogy férjnél van. Egy gané vagyok, de legalább túl tudtam lépni...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!