Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, miért nem vagyok képes kapcsolatot kialakítani? (lent)
Sziasztok!
Igyekszem rövidre fogni.
20 éves szűz lány vagyok, és rengeteg a fiú barátom. Eddig senkivel nem feküdtem le, viszont jött ég, srác az életembe akivel úgy éreztem magam elsőre, mintha ismerném.
Szóval a 2 alkalommal(tali) már szinte lefeküdtünk, legalábbis pettingeltünk és azt sajnálom az egészben, hogy nem vártam ezzel. Srácok, ti erről mit gondoltok? Arról, hogy ilyen hamar lefekszem vele (ráadásul szüzen)?
Havernak, meg ilyeneknek becézzük egymást, de mindketten tudjuk, hogy több van köztünk, mint jó haverság extrákkal. Többször is szóba jött,hogy mi van köztünk, de egyikünk se tudott mit mondani. Ilyenkor mit kellene mondanom? Szeretném ezt kapcsolattá alakítani, de fogalmam sincs hogyan.
Most ez tényleg ekkora kurv4ságnak számít? És ha mi tényleg szeretjük egymást, de még nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, mert nekünk nem csak a szavakra, hanem a tettekre épül a kapcsolatunk? (itt nem csak a szexualitásra gondolok, hanem pl. másokkal való konfliktusok megoldása közösen, az egyetértésre, elfogadásra közös tulajdonságokra stb.)
Mondjuk ti ezt úgy sem látjátok át, csak annyit láttok, hogy egy lány, aki szűz volt, elkezdett egy kicsit kibontakozni. Kibontakozni egy olyan személynek akiben megbízik. És ez teljesen más, mint a mostani szvegjolo facebook kapcsolatok. Mi is teljesen mások vagyunk.
Mekkora ribi! Fúj! Máglyára vele!!!
Hogy is várhattam el, hogy itt gyakorin nem kapok mást, csakis sérelmet. Jó, lehet, hogy gyors tempó volt, de akivel annyira egymásra vagytok hangolva, azzal annyira természetesnek tűnik. Még ha az életben nem is volt benne részed. Egyébként beszéltem másokkal is erről, azt hiszem, hogy szeretnétek ti olyan kapcsolatot, ami a srácom és köztem van. De ti azt sem tudjátok miről beszélek, amiről nem tudtok, az pedig hogy is hiányozna.
Azért köszi, hogy megtiszteltetek a válaszotokkal! Sajnos számomra a tömény ócsározás még mindig értékelhetetlen.
Remélem, egyszer ti is lesztek valakivel ennyire jóban, mint mi, azt hiszem ennél jobb dolog nem sok van, de furcsább se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!