Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből lehet kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Pár hete találkozgatok egy sráccal, randi majd irány az ágy jelleggel. Amióta ismerem, (pár hónapja) szó szerint minden nap beszélünk. A barátainak is mesél rólam. Nagyon sokat mesél magáról, ha rossz kedve van akkor ír, hogy mi történt, és sokat kérdezget. Mikor találkozunk, olyan mintha már rég kapcsolatban lennénk.

De igazából nem tudom hova tenni. Tudom, hogy nem talalkozgat mással, de ez olyan jól elszorakozgatunk, vagy lehet belőle tényleg kapcsolat? Ő 24F én 20L

2016. szept. 11. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Oszinten szolva szerintem mar ebbol komoly biztosan nem. Elso szora az agyaba ugrottal es mindent megkap igy is. Minek strapalna magat?
2016. szept. 11. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából ha kimondanánk, hogy együtt vagyunk, nem változna semmi, csak hogy "kapcsolatban" vagyunk.
2016. szept. 11. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
1# válaszolót megcáfolnám.Én is az első randin ágyba bújtam a leányzóval és 14év lett belőle. :)
2016. szept. 11. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem irtam sehol sem hogy elso randis szexbol ne lehetne komoly kapcsolat. Lehet. Abbol viszont ha honapokig osszejarkalnak kimondatlanul szexelgetni, abbol viszont mar nem sok hasonlot tudok josolni.
2016. szept. 11. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:

#1/3. Válaszoló: Az lehet, de nem ezt írtam.

#2. Válaszoló: ez biztató

2016. szept. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!