Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem szeretnek sokan, akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretnek sokan, akkor valóban gáz lesz a lányoknak az, hogy összejöjjenek velem?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy engem sokan nem bírnak a városból és kőrnyékén ahhol lakom. Azért mert 2 éve hülye voltam. Mert előtte egy olyan társaság tagja voltam. Akik illegális dolgokat csináltak, rongáltak és mindig hülyeségekről beszéltem. Ezért megváltam tőlük. Abba nem tudtak bele vinni, hogy pl felgyújtsak velük egy nagy házat. De valamennyire át vettem a h*lye stílusukat!

Utána rögtön miután összevesztem velük. Felkarólt egy normálisabb, inteligensebb társaság.

De fél évig eléggé gázúl viselkedtem. Mostanra már meg változtam teljesen. Viszont vannak olyan emberek a társaságon belül/kívűl is. Akik a múltam miatt még mindig nem szeretnek engem. Pedig be is ismerték, hogy megváltoztam. Csak a múltam miatt a rosszindulatuk miatt kinéznek engem. És bármit olyat is csinálok abba bele kötnek! Na meg manipulálnak ellenem mindenkit, nagyrészt sikeresen. Pedig próbáltam már velük megbeszélni többszőr is értelmesen, jó indokokkal. De vagy elkezdenek 2 hétig nyalizni. Vagy direkt kötöszködnek. Nem vagyok egy olyan típus aki szeret balhézni. De az lesz a vége, hogy megfogom valamelyiket verni. Most 1,5 hónapja nem találkoztam velük. Szerintem most sem fognak megváltozni. Más városokban vannak haverjaim, de nem akarok rájuk sem telepedni. Pedig lenne alkalmam velük találkozni bármikor. Itt is vannak olyan emberek akik bírnak, csak ők ritkábban járnak ki. Sajnos mostanában a lányok olyanok, pláne ha szép lányokról is beszélünk. Akik ha nem is beképzeltek. De van azért önbizalmuk, csakmert sokan likeolják vagy mert tudat alatt tudják, hogy szépek. De ez sajnos néha a csunyábbakra is igaz, rájuk meg már pláne jogtalanúl. Akkor lehet, hogy nem jön össze a lány, olyan pasival akit nem kedvelnek legalább közepes módon. Mégegyszer írom itt most nem a felszines tini r, gondolok. Hanem a normális lányokra. Engem a 14-20 éves korosztályú lányok érdekelnek. A legjobban itt is 15-17 évesek iránt érdeklődöm. Azt ha beakarnak égetni egy csaj előtt. Megakadályozom simán. Viszont a csajt lehet nem érdekli ha egy szópárbajból én jövök ki győztesen. Mert lehet olyan, hogy aljának fog látni, mert egyátalán megpróbáltak oltogatni. Viszont azt kevésbé tudom elkerűlni, hogy a hátam mögött kibeszéljenek!

Ha valaki esetleg rosszat gondolna rólam, vagy nem értelmezné a kérdést! Az gondolkodjon vagy ha úgy van ne is válaszóljon. Mert nem fogok regényt írni csak azért, hogy ne lehessen mibe bele kötni. Vagy az olyan emberek értsék! A kérdésem amúgy is lányokhoz szól, de fiúk is válaszólhatnak ha tudnak normális választ adni, köszi!

18/F

2020. máj. 7. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Írtad a kérdésben, hogy más városokban bírnak. Ők akár segíthetnek is neked párt találni ha van neked megfelelő partner. Persze vannak olyan lányok akik azt nézik, hogy a te városodban mennyire bírnak. Viszont megpróbáltad velük értelmesen megbeszélbi. Nem sikerült, most hiába volt karantén. Egy idő és megint beléd fognak állni Akkor fogd meg magad és verd szét valamelyiket. Lehet nem ez a megoldás, de kitudja lehet akkor már nem néznek olyan csicskának. És a lányok is látni fogják, hogy férfi vagy és megtudod magad védeni. Én már régen véresre vertem volna legalább az egyiket!

Na van rengeteg normális, értelmes lány. Viszont mostanában egyre több vagy az olyan aki a mai generációban a felszines dolgok közűl párat nem tart annak. És ez alapján is választ párt. Meg van aki alapból felszines pl remélhetőleg az még felszines dolognak számít ha pl menőségre, pénzre megy a csaj. És sajnos olyan lányok is viselkednek így akik csúnyák! Nem is attól függ a dolog, hogy mennyire sminkeli szét magát. Meg 20+ os lányok között talán mégtöbb ilyen van. Az, hogy milyen idős a csaj vagy mennyit sminkel csak előitélet a fiúk részéről. Mert szerintem egy 18 alatti lányt annyira még nem érdekelhet pl a pénz. Sajna van mikor az ember nem veszi ezeket időben észre. De ilyen lányokkal semmilyen esetben ne foglalkozz. Ha éppen a kapcsolatotok előtt/közbe töri jól szét a szíved akkor is!

2020. máj. 7. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A mai sok felszínes lányt elnézve biztos egy csomónak imponálna, hogy milyen "rossz dolgokat" művelsz, csakhogy ezek a lányok nem éppen jó barátnő-alapanyagok. Ha a normális lányok érdekelnek (amiben amúgy már nem vagyok biztos az alapján, amiket írtál, hogy a likeok miatt van önbizalmuk), akkor pl. azzal ne fenyegetőzz, hogy megvered az embereket, tényleg viselkedj úgy, mint aki megváltozott és méltó egy kapcsolatra.
2020. máj. 7. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 Én méltó vagyok rá. Sok olyan embernek van kapcsolata. És én már több alkalommal próbáltam beszélni velük értelmesen. Mindig sikertelenűl, tehát lehet, hogy az #1-nek igaza lehet, hogy mivan ha tényleg azért is merik velem ezt csinálni. Mert azt hiszik fizikálisan nem merek szemben állni velük?

És a mai felszines lányok alatt. Azt érted aki tényleg felszines vagy azt aki már nem. is tudja magáról, hogy az, mert azt hiszi az adott dolog az normális ?! Mert szerintem utóbbiból sajna elég sok van ahogyan eddig észre vettem.

2020. máj. 7. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Örűlnék ha több ember vagyis inkább több lány válaszólna a kérdésemre. Csak mert szeretném tudni, hogy ők mit gondolnak erről. Főleg, hogyha a szebb lányokról beszélünk. Mert azok talán megint máshogy gondolkodnak! Mert legtöbbjüknek mintna lenne egója.
2020. máj. 20. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Én pszichológiai szempontból nézem a helyzetet. Adva vagy te, aki elég sok ember bizalmát, tiszteletét elvesztetted és valljuk be, nincs jogod csodálkozni azon, hogy ez a bizalom nem jött/jön vissza soha vagy nem úgy és akkor, amikor te szeretnéd. Úgy érzem, hogy nem valtoztál még eleget ahhoz, hogy lássák a valódi változást és az akaratot. Az önmagában nem elég, ha a régi, idióta haverokkal nem tartod a kapcsolatot, ha belül még a hatásuk alatt vagy és az ott felvett gondolatok, viselkedési formák alapjai még benned vannak: sekélyes lányok bevonzása, a verés emlegetése stb. Sajnos nincs igazából tiszta lap, főleg azok részéről, akiknek nem vagy túl fontos, mert nem igazán kiváncsiak már arra sem, hogy te leszel a legszolidabb srác a városban. Szerintem a nulláról kell elkezdened, olyanokkal ismerkedj, akik teljesen idegenek és még nem ismerik a múltadat. A másik, hogy ne rontsd el a dolgokat azzal, hogy újra az leszel, aki régen voltál. Sok meló lesz megváltozni, mert még alig valtoztál valamit, valljuk be, de már elindult valami. Kerüld a sekélyességet, a menőzést, az agressziót, és sikerülhet. Sok sikert.
2020. máj. 21. 02:31
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Te pl rosszul értelmezted ezt a dolgot. Igen is megváltoztam és már nem szoktam egyáltalán úgy viselkedni mint régen. Ha belém kötnek ok nélkül nyílván megvédem magam. Eddig még csak szóban tettem ezt! De ha normális szó nem elég. Akkor lehet, hogy tényleg az agresszió lehet a megoldás!
2020. máj. 21. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok. Nem azt mondtam, hogy nem változtál semmit, csak azt, hogy bizonyos sérelmek, bizalomvesztés után az illető magasról tojik rá, hogy te szeretnél megváltozni vagy 180 fokot fordultál. Csak a gagyi amerikai filmekben van az, hogy nem baj, hogy felszeletelted a nagyimat, mert látom megbántad és a nyakadba ugrok, majd örök batátok leszünk, az élet nem ennyire fekete-fehér. Ha nem tetszik, ahogy viselkednek veled, és azt látod, hogy nem tudod őket meggyőzni arról, hogy próbálsz megváltozni, akkor keress olyanokat, akik már az új énedet ismerik meg alapból. Ez azért lesz jó, mert nem kell őket folyton győzködni, hogy te már rendes vagy és nem emlékeztetnek minden pillanatban a múltra. Az jó jel, hogy azt látom, hogy kezded megutálni a régi énedet, ezért nem lesz nehéz arra figyelned, hogy ne legyél olyan, mint a múltban. Még az elején vagy a változásnak, de az új ismerősök, barátságok segíthetnek.
2020. máj. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!