Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden pasi elutasít a külsőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi elutasít a külsőm miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külsőleg semmi elvárásom nincsen, komolyan mondom. Belsőleg is csak annyi, hogy ne legyen nagyképű, szeressen, ilyen emberi dolgok. Interneten is beszéltem már pár emberkével, mind azt mondta, hogy csak akkor hajlandók velem szóba állni, ha nem én vagyok a képen, de a legtöbb fiú/férfi mind elutasító volt velem, pedig kedves voltam. 2 mondat után már tiltottak, mikor volt képem. Már ott tartok, hogy azt sem merek küldeni, mert akkor elküldenek. Tanácstalan vagyok...
2020. ápr. 22. 21:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

Kuldj kepet,megnezem!

Ohh tessek Kevin megmondja a tutit!! Ezaz!!😇

2020. ápr. 23. 19:58
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Ha így állsz hozzá, hogy menthetetlen vagy, akkor az is maradsz. Szóval nem, hidd el, hogy igenis van benned szépség, csak ki kell hozni.
2020. ápr. 23. 20:21
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Tökéletes megoldás: randizz vak pasikkal!!!
2020. ápr. 23. 23:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert gyerekesek. A többség felszínes és a külső alapján ítél. A média azt szajkózza hogy a tökéletes test az igazi. Ezért van sok szingli lány (megsúgom fiú is) hidd el a belső értékek fontosabbak. Aki beleszeret a brlsődbe és van egy csepp érzelmi intelligenciâja, az nem hagy faképnél a külsőd miatt.
2020. ápr. 24. 01:58
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Küldesz képet? Kíváncsi vagyok én hozzad képest mennyire vagyok szar 17 l
2020. ápr. 24. 19:30
 26/27 Lsbarni30 válasza:
Egy életkort tudnál mondani?
2020. máj. 31. 16:30
 27/27 A kérdező kommentje:
18.
2020. máj. 31. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!