Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi elutasít a külsőm miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Külsőleg semmi elvárásom nincsen, komolyan mondom. Belsőleg is csak annyi, hogy ne legyen nagyképű, szeressen, ilyen emberi dolgok. Interneten is beszéltem már pár emberkével, mind azt mondta, hogy csak akkor hajlandók velem szóba állni, ha nem én vagyok a képen, de a legtöbb fiú/férfi mind elutasító volt velem, pedig kedves voltam. 2 mondat után már tiltottak, mikor volt képem. Már ott tartok, hogy azt sem merek küldeni, mert akkor elküldenek. Tanácstalan vagyok...2020. ápr. 22. 21:26
1/27 anonim válasza:
Javíts rajta? Smink, új ruha, haj, kozmetikus
2/27 A kérdező kommentje:
Nem sminkelek. Kb annyit jelent, mintha glettelés nélkül festenél falat, vagy nem is tudom... Egyszóval, értelmetlen.
2020. ápr. 22. 21:29
3/27 anonim válasza:
Szép hasonlat, de távolabbról mégis csak szebbnek tűnik, és na, többet számít a szín mint a felületi érdesség.
4/27 A kérdező kommentje:
Az mivel jobb, ha átverek másokat? :/
2020. ápr. 22. 21:32
5/27 anonim válasza:
Más is ezt teszi, és nem átverés, hanem takarózás
6/27 A kérdező kommentje:
Lehet akárhogyan nevezni, én nem érzem jól magam sehogy sem a bőrömben, de ha sminkelek, az akkora álszentségre vall...
2020. ápr. 22. 21:39
8/27 anonim válasza:
Ne tennél meg egy ilyen apróságot?
9/27 anonim válasza:
Mutasd már magad, megnézném mi a baj veled.
10/27 anonim válasza:
Eskü kíváncsi vagyok rád.
Így nem is lehet mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!