Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi elutasít a külsőm miatt, mit tegyek?
Szia!
Nem kell nagyon sok sminkre gondolni, személy szerint, nekem egy sima szempillaspirál feldobja a kinézetem, nélküle nagyon fura arcom van (legalábbis én úgy látom), szóval nem becsapás vagy álszentség, csak kiemeled azt, ami szép tud lenni.
Azt javaslom, ha esetleg van rajtad némi súlyfelesleg, kezdj el tornászni, sportolni, mozogni, bármit ami neked kézenfekvő lenne.
Ezen kívül találd meg azt a frizurát, ami számodra a legjobb. Általában egy ápolt, kifésült, nem zsíros haj kiengedve nagyon feldobja a kinézetet, vagy ha jól áll bármilyen frizura, akkor azok.
Találd meg azokat a ruhákat, amikben jól érzed magad, ha csak felveszel egy pólót, mert ez van elől vagy mert ez volt kimosva, akkor abban nem is fogsz jól kinézni. Olyan ruhákat vegyél fel, amik az alakodhoz is találnak, és szereted őket.
És ami fontos még az a higénia. Bármilyen gyönyörű lány lehet akárki, ha igénytelen. Erre is vigyázz.
Remélem segítettem:)) 18/L
De mi csúnya rajtad?
Lehetnek olyan dolgok is amin tudsz változtatni.
Ha a bőröd akkor kezd el ápolni, tisztítani, ha van zsebpénzed elmenni kozmetikushoz, tiniknek olcsóbb.
Lehet, hogy a frizurád nem illik hozzád, azon is lehet változtatni, öltözködésen szintén.
Ha alkati probléma akkor kezdj el tornázni otthon, ha más nem.
Mi a baj végülis? Próbáld meg kihozni magadból a maximumot. Igényességgel még az amúgy nem feltűnően szép lányokból is lehet olyan akit akarnak a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!