Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden pasi elutasít a külsőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi elutasít a külsőm miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külsőleg semmi elvárásom nincsen, komolyan mondom. Belsőleg is csak annyi, hogy ne legyen nagyképű, szeressen, ilyen emberi dolgok. Interneten is beszéltem már pár emberkével, mind azt mondta, hogy csak akkor hajlandók velem szóba állni, ha nem én vagyok a képen, de a legtöbb fiú/férfi mind elutasító volt velem, pedig kedves voltam. 2 mondat után már tiltottak, mikor volt képem. Már ott tartok, hogy azt sem merek küldeni, mert akkor elküldenek. Tanácstalan vagyok...
2020. ápr. 22. 21:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
Hát igy fejből nem látjuk sajnos...
2020. ápr. 22. 22:36
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Szia! Kezdd el építeni az önbizalmad. Sportolj, (nagyon sokat segít, sok boldogsághormont termel), és ápold a bőröd és a hajad. Nekem az aloevera sokat segített a bőrömre, csak úgy magában a növényt este alvás előtt felkenem (kicsit nyálkás meg fura szagú) reggel langyos vízzel lemosom, sokat segít. Hogyha elkezdesz foglalkozni magaddal, szebbnek fogod érezni magad, és ez látszani is fog rajtad.
2020. ápr. 22. 22:53
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
Küldj már képet, kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire vészes-e a helyzet.
2020. ápr. 22. 23:40
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Figyi velem is hasonló a helyzet. Én azt tapasztaltam hogy ha élőben ismerkedtem akkor a személyiségem sokkal megnyerőbb. Nem minden a külsőség.
2020. ápr. 23. 09:03
 15/27 A kérdező kommentje:
Sajna élőben is elutasítók velem.
2020. ápr. 23. 09:13
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Küldj egy képet megmondom hogy szép vagy e
2020. ápr. 23. 10:11
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nem kell nagyon sok sminkre gondolni, személy szerint, nekem egy sima szempillaspirál feldobja a kinézetem, nélküle nagyon fura arcom van (legalábbis én úgy látom), szóval nem becsapás vagy álszentség, csak kiemeled azt, ami szép tud lenni.

Azt javaslom, ha esetleg van rajtad némi súlyfelesleg, kezdj el tornászni, sportolni, mozogni, bármit ami neked kézenfekvő lenne.

Ezen kívül találd meg azt a frizurát, ami számodra a legjobb. Általában egy ápolt, kifésült, nem zsíros haj kiengedve nagyon feldobja a kinézetet, vagy ha jól áll bármilyen frizura, akkor azok.

Találd meg azokat a ruhákat, amikben jól érzed magad, ha csak felveszel egy pólót, mert ez van elől vagy mert ez volt kimosva, akkor abban nem is fogsz jól kinézni. Olyan ruhákat vegyél fel, amik az alakodhoz is találnak, és szereted őket.

És ami fontos még az a higénia. Bármilyen gyönyörű lány lehet akárki, ha igénytelen. Erre is vigyázz.

Remélem segítettem:)) 18/L

2020. ápr. 23. 11:40
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Szia! Nem tudom mekkora lehet a baj, de általában minden nő jó alapanyag, de van akinek "szerencsèje van", vagyis kb semmit sem kell tenni azèrt, hogy jól nèzzen ki. A pasik többsège a szemèlyisègedbe szeret bele, de a külső az, ami felkelti a figyelmüket. Nem tudom mostanság mit, hogyan csinálsz, de egy kis extra törődès a testeddel csodákra kèpes. Mozogj kicsit minden nap, igyál sokat(vizet), ètkezz egèszsègesen, ha kell válts frizurát, öltözz úgy, ami az alakodhoz illik, ès egy kicsi smink nem árthat. Legalább amíg a fotót elkèszíted, emeld ki a szèp vonásaidat. Szerintem minden nőben van szèp, csak felszínre kell hozni. Ès ha a kèptől már nem ilyed el a pasi, ha beszèlgettek , ès megkedvel, talán az élő találkozónál is megbocsátja azt a kis "sminkhazugságot".
2020. ápr. 23. 15:29
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

De mi csúnya rajtad?

Lehetnek olyan dolgok is amin tudsz változtatni.

Ha a bőröd akkor kezd el ápolni, tisztítani, ha van zsebpénzed elmenni kozmetikushoz, tiniknek olcsóbb.

Lehet, hogy a frizurád nem illik hozzád, azon is lehet változtatni, öltözködésen szintén.

Ha alkati probléma akkor kezdj el tornázni otthon, ha más nem.

Mi a baj végülis? Próbáld meg kihozni magadból a maximumot. Igényességgel még az amúgy nem feltűnően szép lányokból is lehet olyan akit akarnak a pasik.

2020. ápr. 23. 15:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Á, menthetetlen vagyok.
2020. ápr. 23. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!