Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csesz ki állandóan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csesz ki állandóan velem a sors?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki szinte tökéletesnek nevezhető számomra, és elvileg én is számára, ami nagy szó, mivel hát valljuk be, hiába szép az arcom, nem vagyok valami vékonyka. Tök jól mennek a dolgok, viszont nem Magyarországon él. Én nem messze lakom Debrecentől. Állandóan csak olyan srácokkal hozott össze az élet, akik minimum 200km-re laknak. Ez csak velem történik? Errefelé nincsenek ilyen fiúk? Vagy csak egyszerűen nem szeretnének megtalálni?

18/L

2020. ápr. 18. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar utazni hozzád, az nem szeret. Én hajlandó lennék utazni 200 km-t egy lányért aki szeret, rendszeresen is. Meg is tettem volna értük, de valami mindig volt... Sose volt jó amikor mentem volna. De abszolút soha. Szóval ez kétirányú.
2020. ápr. 18. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a határ megnyílik majd találkozhatsz vele. Ha nem bírod ki addig, keress mást.
2020. ápr. 18. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
A vidékiek mindig normálisabbak sajna. Én is ezt tapasztalom. Mert nincs annyi csaj.
2020. ápr. 19. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A vidéki srácok (mint én) inkább megyeszékhelyen találnak megfelelő lányt
2020. ápr. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!