Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik nem nyomkodják állandóan a telefonjukat?

Figyelt kérdés
Akármerre is megyek 10-lányból 10 a telefonját nyomkodja,mindegy nekik hogy zebra nem zebra,akkor is a telefonjukat bámulják és nyomogatják..
2019. okt. 8. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
A fiúk nem?
2019. okt. 8. 17:26
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
A fiúk is ugyan úgy szokták sétálgatás közben nyomkodni a telefonjukat. Ez nem csak a lányokra jellemző.
2019. okt. 8. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezed ezt egy netes oldalon, amit legtöbben mobilról használnak. Vannak, de nem jó helyen keresgélsz. :D
2019. okt. 8. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nincsen időm rá. Az egész hétvégémet végigtaniltam, még X-Faktor közben is. Most azért van 10 percem, mert nem tudom egyedül megcsinálni a házimat.
2019. okt. 8. 17:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Első két kommentelő

Én is fiú vagyok.És nekem még a régi nyomogombos telom van,azon sokkal jobban szeretem olvasni a szerelmes sms-ket,az olyan retro érzés.Utálom a tipi tapi telokat..

2019. okt. 8. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Igen vannak olyan lányok akik a telefont nyomkodják mindenhol,de letezik a másik fele is ,hogy nem mindig nyomkodják a telefont. Miért ne létezne...
2019. okt. 8. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

A fiatalabb lányok közül én még egyet se láttam, aki ne nyomkodná egyfolytában.

Én is szoktam, de közel sem ennyit.

2019. okt. 8. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Én alig-alig használom. Ha használom is egy kicsit netezek vagy zenét hallgatok. Sosincs utcán a kezembe mindig a táskámba van. Egyszer volt a kezemben utcán,de akkor is a térképet néztem.
2019. okt. 8. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hasznos célra is használni. Én pl. Nyelvet tanulok mikor telózok, vagyis általában. :)
2019. okt. 8. 18:26
 10/12 October15 ***** válasza:
82%

A matematika szabályai szerint ha 10 lányból 10 a telefonját nyomkodja akkor abból következik, hogy a telefonjukat nem nyomkodó lányok halmaza üreshalmaz.

A terminológiánál maradva mielőtt csajozni kezdenél vond ki magad a 13 évesek halmazából és add hozzá magad az ált. sulit elvégzettek halmazához.

2019. okt. 8. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!