Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Állandóan ezen gondolkodom.
Hát én is ebben éltem egy ideig, jelenleg 16 éves vagyok, Miskolc környéki és annyi hogy sosem voltam az a fajta típus aki megcsalja a másikat, meg bízik mindenkiben.
Én azt mondom, hogyha úgy vagy hogy nem bízol meg senkiben, mert igazából én sem adom magam olyan könnyen (mint srác) arra hogy bizalmat szavazzak valakinek. Ahhoz bizony elég erős barátságnak kell lenni.
Az egyetlen amit tehetsz hogy vársz, az egyik osztálytársam is pont ilyen helyzetben van és ő úgy oldja meg a gondokat hogy többet lóg kint a szabadban. Mármint sportol, fut, sétál, és valamiért az ember fejét ezek kiürítik. Néha az enyém is telemegy és ezek hatásosak rá.
Na most hogy mit tegyél, azt mi nem mondhatjuk meg viszont tanácsokat adhatunk. Én írtam párat, de a döntés rajtad áll. Szóval sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!