Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, visszafogottabb lányok, ti milyen társkeresőn próbálkoztok? Hűséges kitartó párt keresek, kíváncsi vagyok milyen oldalon vannak?
Először is, remélem érthető volt hogy azoknak a visszafogott lányoknak érdekel a véleménye, akik nincsenek kapcsolatba, visszafogottabbak mint a többség és tényleg csakis hűséges kapcsolatot keresnek.
Ami nekem fontos lenne az hűség és hogy jóba rosszba kiálljon mellettem a párom. Sajnos a mai lányoknak ez nem jelent semmit, de most a KIVÉTELEN közé tartozó LÁNYOK véleménye érdekelne. Muszáj vagyok hangsúlyozni.
Találtam már pár appot ami ingyenes, a többség trollkodik, és bár nekem nem a kor számít, de amit 14 évesen a társkeresőn letolnak az vicc :D
Sajnos egyre jobban nem jönnek be az oldalak amiken próbálkoztam, akármi ötlet?
Talán arra, hogy élni kéne? Elmenni nyaralni, barátok által ismerkedni, akár bulikban is. Ha neked egy buliról rögtön a bebaszás és a részegen kefélés jut eszedbe, az a te bajod.
Felteszel egy oldalra magadról egy pár képet, esetleg írsz egy (sokszor kamu) szöveget, megtetszel egy random palinak, aki ugyanezt csinálta, (jó esetben) hetekig beszélgettek. Aztán elmész randizni egy idegennel, akinek még a szemébe se néztél előtte. Nem láttad élőben, nem beszéltél vele személyesen. Aztán összeverve ébredsz egy hotelszobában.
Nagyon bírom az ilyen embereket. Éltek a kis világotokban, megbízok egy oldalon talált képben. Aztán jön a valóság. Rohadt könnyű úgy beszélni, hogy soha nem tapasztaltad meg, mikre képesek az ilyenek. Mert veled ellentétben van, aki nem a levegőbe beszél, hanem tapasztalatból.
Aztán, ha gyereked lesz, papolsz neki arról, hogy ne álljon szóba idegenekkel, ne szálljon be idegen autójába, miközben te ugyanezt tetted/teszed.
"Felteszel egy oldalra magadról egy pár képet...blablabla"
Ugyan ezt csinálod élőben is. Mutatsz magadról "egy képet", ami akkor vagy, összekamuzhatsz mindent. Eddig miben más mint a net? Ja igen, semmiben.
Elmész randizni egy idegennel, akivel szintén max 1x találkoztál, hú de más :D anynira, hogy semennyire. Írás alapján is meg leeht ismerni az embereket egy szinten, később át lehet térni telefonhívásra, vagy létezik videó cset is, kicsit le vagy maradva, nézhetsz a szemébe.
xD Ja biztos összeverve ébredsz. Kicsit túl sok Miss Marple-t néztél.
Azt elhiszem, hogy ilyen hozzáállással te nem érsz el sikereket, de nem mindenki így működik és egyáltalán nem működik úgy semmi, mint ahogy te gondolod.
Igen? xd én is tapasztalatból beszélek. Tinderen és Badoon beszéltem kb, keveset mondok de 10-15.000 nővel/lánnyal. Egyik sem sült el úgy ahogy írod. Rengeteg volt az elpocsékolt idő, de volt akikkel alkalmi és volt akikkel több éves kapcsolat is kialakult, baráti is, és több is. És nekem valamiért az ilyen rendes lányok a zsánereim bár én nem mindig vagyok a leg nemkihasználóbb fajta, szóval tudom, hogy vannak és hogy lehet szerezni ilyet. Tütüt Pokemon xd
Egyszerűen nem kell balféknek lenni és meg kell nézni kivel beszélsz. Látszik ha kamu a kép, ha nem, és komolyabb rákeresel más platformokon, látod h valós-e a kép. Guglin rákeresel, ha nem dob fel semmit is valós lehet. Kövi szint: lecsekkolod más profiljait, ott látod, hogy valós-e, aktív-e, nem 2 napja létrehozott kamu profil-e. Barátnők kommentelnek-e, azok kamu profilok-e. Nagyon egyszerű. Ez férfiakra is igaz lehet fordítva. Teljesen böszmeségeket írtál, egyszerűen te nem értesz az internethez, mondd ki, és ennyi az egész.
Vadidegenébe nem kell bezsállni, ha ebből van tapasztalatod hogy ilyen okos voltál az a te bajod, de kb 3 nap chatelésből és 1 randiból megállapítom ki milyen ember. Vannak akik nem, valószínűleg te sem, de ez nem a paltformok bukása, hanem a tiéd, és no offenz, de ez tény.
Aki meg nem úgy bulizik, hogy kicsit iszik, az ink ne is menjen. Nem kell hulla részegnek lenni, csak azért hoztam fel, mert mások meg erre mondják h vicc kategória, mert buliban 100 h nem találsz normális csajt csak ribót. Na meg ott lazulnak a gátlások. Ráadásul már nem 2010 van és bulikba is úgy járnak a csajok h vagy csapatostul vagy palival, aminek szintén semmi értelme és nem hajlandóak a legtöbben táncolni. Nem csak velem, ne tévesszen meg, senkivel. Elég sikeres vagyok nők terén, nem az hogy velem nem, mielőtt erre térsz rá, azért írom. Szóval buliban kb annyi esélyed van csajt találni mint egy PUBG játék közben. btw egyik barátomnak Teve Clubról van barátnője :D anno ott irogattak vmi kapcsán és kb 1 éve találkoztak, bírták egymást s lett belőle több. Nekem volt olyan kapcsolatom, ami ask.fmről jött össze, volt ami innen gyakori kérdésekről, elég volt privátban beszélgetni és megvolt a szimpátia, utána ment tovább a dolog. Volt már facebookról, és hát a két fő közösségiappról nyilván több. Mindezek mellett bulikban volt olyan nyár hogy kb 50 éjszakából 3x mentem haza egyedül és úgy hogy nem volt semmi este. Lehet élőben is tolni persze, csak nem olyanok lesznek. Baráti dolgok által pl házibulik, az is más téma. Összejöhet komolyabb, nem komolyabb is.
De ettől még aki képes értelmesen használni az internetet, annak ez is plusz lehetőség, ráadásul egy tök jó megoldás, és mivel a Tinder divat lett valamiért és már nem ciki az internetes társkeresés, azóta teljesen más az egész. Mert régen ugye ciki volt, hogy "már sehol nem találsz párt, tehát marad ez" de manapság nem ez van. Valszeg elég idős lehetsz (30+) ha te még mindig ebben a szellemiségben élsz, meg hogy jajj ne bárki lehet a képek mögött. Igen lehet bárki, de ha több IQ-d van mint egy elolvadt hóembernek, akkor ki tudsz szűrni minden rossz arcot.
A többire meg hogy élőben utána mégis összever ugyan annyi az esély mint egy barát ismerősénél, és sőt: buliban mégtöbb az esély rá, hiszen ott bármi lehet, bedrogozott ital, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!