Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok valaha is párt találni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nagyon rosszak a fogaim, az egyik elölsőnek sötétebb a színe, mint a többinek, és attól félek, hogy emiatt senki nem akar majd járni velem, és megcsókolni. Tudom, hogy sokan találnak partnert, pl. akkor is, ha mondjuk kövérek, vagy szemüvegesek, de a fogak ápoltsága az más. Félek, hogy elutasítanak, megítélnek. Nagyon szeretnék családot, és egy szerető partnert, de olyan kilatástalannak érzem a helyzetem. :/2020. márc. 19. 17:05
1/9 A kérdező kommentje:
Meg tudom, hogy lehet a rossz fogamra mondjuk koronát rakni, de még azért túl fiatal vagyok hozzá, hogy ilyet csináltassak...
2020. márc. 19. 17:09
2/9 anonim válasza:
Meg kell csináltatni, fontisabb mint tele tetováltatni magad !
23/F
4/9 A kérdező kommentje:
19/L
2020. márc. 19. 17:21
5/9 Lazy Lover válasza:
Persze fogsz de csináltasd meg ma már nem drága a fogcsináltatás
6/9 anonim válasza:
Ha csak annyi a baj, hogy sötétebb a színe pár ezerért húznak rá egy kis tömőanyagot. Nekem így van.
Hianyzik a 4es fogam, mégis tetszek a fiúknak.
7/9 anonim válasza:
Ha csunya vagy mind a bün akkor ne várj magadnak se pasit se csajt adtol függ milyen falyta vagy lány vagy fiu
9/9 anonim válasza:
Ugyan már, egy fog miatt? Enyém se tökéletes. Ha szeretnél ismerkedni vagy kérdezni valamit írj nyugodtan, én elmondom neked milyen a szeretet, mert rohadtul nem a külsőre számít a legjobban. Egy fog nem lehet kifogás, plusz azt meg is lehet csináltatni meg ilyenek! Írj nyugodtan
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!