Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az itt próbálkozók közül sikerült valaha bárkinek az oldalon párt találni?
Hmm erre kíváncsi lennék én is
21/L
Ha ez annak számít akkor nekem igen.
Szóval én véletlen botlottam bele itt egy fiúba akivel sokat beszélgettünk, találkoztunk és összejöttünk. 6honapig voltunk egyutt. a kapcsolatunkat nagyrészt a távolság rontotta el, de ettől eltekintve nagyon szerettem és itt ismertem meg. (Nem társkereső poszt alatt)
18/L
En csak egy lány baráttal lettem gazdagabb. Akivel már lassan fél éve tartom a kapcsolatot és bármit megbeszélhetek vele.
18F
Szerintem nem nagyon érdemes( kamu profil.. stb)
De megpróbálhatod hátha olyanba futsz bele.17/L
félreértések elkerülése végett:
nekem nem áll szándékomban. csak annyi elkeseredett próbálkozást látok itt az oldalon, hogy néha már röhögnöm kell.
nekem egyszer
persze nem úgy volt tervezve, csak úgy alakult
itt beszélgettünk egy jó idejig, majd facebook és rá pár hétre össze jöttünk, nagy volt a távolság is, bár taliztunk párszor
nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de kicsit bánom, hogy össze jöttünk mert rossz vége lett, és szerintem bánja az egész dolgot én csak emiatt sajnálom
de amúgy ő volt életem szerelme aki megvátoztatta az életemet, miatta vagyok az aki
21/f
Nem tini kategóriában... (Szex)
Nem a párkeresés volt a cél, csak beszélgettünk, aztán összejöttünk majd házasság, gyerek,és azóta is (5-6 éve) együtt. Most 46-35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!