Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, az itt próbálko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az itt próbálkozók közül sikerült valaha bárkinek az oldalon párt találni?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok pls
2018. szept. 23. 21:57
 1/10 anonim válasza:

Hmm erre kíváncsi lennék én is

21/L

2018. szept. 23. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha ez annak számít akkor nekem igen.

Szóval én véletlen botlottam bele itt egy fiúba akivel sokat beszélgettünk, találkoztunk és összejöttünk. 6honapig voltunk egyutt. a kapcsolatunkat nagyrészt a távolság rontotta el, de ettől eltekintve nagyon szerettem és itt ismertem meg. (Nem társkereső poszt alatt)

18/L

2018. szept. 23. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:

En csak egy lány baráttal lettem gazdagabb. Akivel már lassan fél éve tartom a kapcsolatot és bármit megbeszélhetek vele.

18F

2018. szept. 23. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
17F hát sztem nagyon ritka, tök sokan vannak itt akik kamu személynek adják ki magukat, nem őszinték...
2018. szept. 23. 23:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon érdemes( kamu profil.. stb)

De megpróbálhatod hátha olyanba futsz bele.17/L

2018. szept. 24. 06:54
 6/10 A kérdező kommentje:

félreértések elkerülése végett:

nekem nem áll szándékomban. csak annyi elkeseredett próbálkozást látok itt az oldalon, hogy néha már röhögnöm kell.

2018. szept. 24. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam nem egyszer itt ismerkedni, de ha alakult is valami, pár hónap után mindenki szó nélkül eltűnt. 18/L
2018. szept. 24. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont mint az előző. Sajnos most idegen nyelvi környezetben vagyok és próbáltam otthoni kapcsolatot keresni de nagy kamu volt minden lány aki csak írt... Rögtön jött a szöveg hogy ja bocsi különben barátom van blablabla... 16/f
2018. szept. 24. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyszer

persze nem úgy volt tervezve, csak úgy alakult

itt beszélgettünk egy jó idejig, majd facebook és rá pár hétre össze jöttünk, nagy volt a távolság is, bár taliztunk párszor

nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de kicsit bánom, hogy össze jöttünk mert rossz vége lett, és szerintem bánja az egész dolgot én csak emiatt sajnálom

de amúgy ő volt életem szerelme aki megvátoztatta az életemet, miatta vagyok az aki

21/f

2018. szept. 24. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tini kategóriában... (Szex)

Nem a párkeresés volt a cél, csak beszélgettünk, aztán összejöttünk majd házasság, gyerek,és azóta is (5-6 éve) együtt. Most 46-35

2018. szept. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!