Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogyan reagálnátok, ha egy fiú diszkréten bepróbálkozna nálatok?
Figyelt kérdés
Egy olyan fiú, akin egyáltalán nem látszik, hogy a saját neme is érdekli, így elég meglepetésszerű lenne.2020. márc. 16. 16:55
11/20 anonim válasza:
Ha meleg lennék és bejönne, nyilván összejönnék vele.
Mivel nem vagyok az, ha elég diszkrét lenne, akkor próbálnék úgy tenni, mintha nem vettem volna észre, ha nem, akkor közölném vele, hogy engem nem a saját nemem érdekel.
12/20 anonim válasza:
ha nekem jönne egy ilyen ajánlat, és bejönne a srác, én nem utasítanám vissza :P
13/20 anonim válasza:
12-es vagyok, kimaradt, hogy 16/F
14/20 anonim válasza:
Ha tenyleg melegul viselkedik es a tipikus "jaaaaajjjjj" csomeleg akkor megmondanam takarodjon a fa.. a ha normalis akkor diszkreten elmagyaraznam neki miatta pusztul a nemzet lelekszama es nagyon hazafiatlan
15/20 A kérdező kommentje:
14-es, mondd hová kéne szaporodni? Fogytán az ivóvíz, élelem. Világméretű probléma a túlnépesedés. Amúgy meg nem a középkorban vagyunk, hogy gyártani kell 10 gyereket, abból megmarad 2.
Gondolom, te olyan nagymagyar vagy, hogy még bicikliről is hátrafelé nyilazol...
2020. júl. 1. 08:19
16/20 anonim válasza:
Oda kéne szaporodni, hogy míg a kínaiak és a négerek és a romák (c csak nem engedi kiírni) a fejünkre nőnek és kihal a nemzet vele. És ezek a dolgok miatt tart ott az ország ahol mert ha valaki szereti és védi a nemzetét az egyből rasszista és huligán. Aztán nem tudom most amerikában kik rombolják az egész országot...
17/20 BartosistaGilisztaTészta válasza:
Farkasszemet néznék vele, hogy lássam tényleg komolyan gondolja. Ha igen, lekapnám és vinném haza :3
18/20 anonim válasza:
Kiütném... többet mond minden szónál. Nem intelligens cselekvés,de első reakcióm ez lenne hirtelen.
19/20 anonim válasza:
Meglepődnék, majd átgondolnám hogy hogyan mondjam meg neki, hogy én nem vonzódok a saját nememhez. De barát esetleg lehet, ha szimpatikus az illető.
20/20 anonim válasza:
Diszkréten elmondanám hogy az érdeklődési körünk nem egyezik.
Mert mindenki megérdemli a diszkrét választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!