Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan reagálnátok, ha leszólítanának az utcán?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, egyedül állsz a buszmegállóban és egy ismeretlen srác odajönne hozzátok. Egyből elmondaná, hogy azért jött oda, mert külsőleg vonzónak talált és szeretne megismerni.

2019. nov. 2. 20:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
Hát én örülnék neki, ha már csupán látásából is tetszem neki, és elég tökös hogy oda jöjjön
2019. nov. 2. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem furcsa érzés lenne,de örülnék neki ha kölcsönösen tetszik a fiú.16/l
2019. nov. 2. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Számomra fontos , hogy a cselekedeteimet látva, a belső értékeim megnyilvánulásait szemlélve hozza meg a döntést, és ne az alapján, hogy külsőleg hogy mutatkozom az utcán.

17/L

2019. nov. 2. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon bátornak tartanám, ezt meg is mondanám neki. De mivel nem akarok jelenleg ismerkedni, ezért udvariasan nemet is mondanék.
2019. nov. 2. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Én örülnék neki! Mert ez az egy mondat biztos adna nekem egy kis önbizalmat🍉🐙
2019. nov. 2. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Én is örülnék neki :)

17L

2019. nov. 2. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Én nem örülnék neki, túlságosan tolakodó nekem. Volt is már velem ilyen szituáció, szóval tudom, hogy nem csak elképzelésben, hanem a gyakorlatban is idegesíteni:

Vidéken várok a busz csatlakozásra, odajön egy ismeretlen, hogy én is pesti vagyok-e. Mondom, hogy nem. Utána kérdezi, hogy én is a fesztiválra jöttem-e, mondom, azt se tudtam, hogy van itt valami fesztivál, csak az átszállás miatt vagyok itt. Következő körben megkérdezi, hogy el akarnék-e menni vele a fesztiválra. Mondom, hogy kösz, de nem. Utána megkérdezi, hogy van-e kedvem beszélgetni. Mondom, nem. Azután előállt azzal, hogy nem innék-e valamit. Megint nemleges válasz. Következő körben bedobja, hogy akkor nem ennék-e valamit. Megint nem. És fogadok, hogy kitalált volna még valamit, hogyha nem hagyom ott, és sétálok át inkább a szemközti Penny-hez. :P

18

2019. nov. 3. 23:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Azért szerintem ez nagyon szélsőséges :P

Azért ennél értelmesebb leszólításra gondoltam, de köszi megosztottad a tapasztalatod. :)

2019. nov. 4. 05:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok;

Szélsőséges vagy se, én sorozatosan ilyeneket vonzok be. A válaszom óta összefutottam még kettő hasonló illetővel. Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy nekem például már egy "ó, egek, már megint..." érzetet keltene egy ilyen kezdeményezés pozitívum helyett.

2019. nov. 15. 03:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Hozzám egyszer a vonaton jött oda egy fiú, nagyon bátor volt, anyukámmal voltam ketten

Aztán elkezdtunk beszelni messengeren, es rajott, hogy nem olyan vagyok, amilyennek o elkepzelt

2019. dec. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!