Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan reagálnátok, ha leszólítanának az utcán?
Számomra fontos , hogy a cselekedeteimet látva, a belső értékeim megnyilvánulásait szemlélve hozza meg a döntést, és ne az alapján, hogy külsőleg hogy mutatkozom az utcán.
17/L
Én nem örülnék neki, túlságosan tolakodó nekem. Volt is már velem ilyen szituáció, szóval tudom, hogy nem csak elképzelésben, hanem a gyakorlatban is idegesíteni:
Vidéken várok a busz csatlakozásra, odajön egy ismeretlen, hogy én is pesti vagyok-e. Mondom, hogy nem. Utána kérdezi, hogy én is a fesztiválra jöttem-e, mondom, azt se tudtam, hogy van itt valami fesztivál, csak az átszállás miatt vagyok itt. Következő körben megkérdezi, hogy el akarnék-e menni vele a fesztiválra. Mondom, hogy kösz, de nem. Utána megkérdezi, hogy van-e kedvem beszélgetni. Mondom, nem. Azután előállt azzal, hogy nem innék-e valamit. Megint nemleges válasz. Következő körben bedobja, hogy akkor nem ennék-e valamit. Megint nem. És fogadok, hogy kitalált volna még valamit, hogyha nem hagyom ott, és sétálok át inkább a szemközti Penny-hez. :P
18
Azért szerintem ez nagyon szélsőséges :P
Azért ennél értelmesebb leszólításra gondoltam, de köszi megosztottad a tapasztalatod. :)
Előző válaszoló vagyok;
Szélsőséges vagy se, én sorozatosan ilyeneket vonzok be. A válaszom óta összefutottam még kettő hasonló illetővel. Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy nekem például már egy "ó, egek, már megint..." érzetet keltene egy ilyen kezdeményezés pozitívum helyett.
Hozzám egyszer a vonaton jött oda egy fiú, nagyon bátor volt, anyukámmal voltam ketten
Aztán elkezdtunk beszelni messengeren, es rajott, hogy nem olyan vagyok, amilyennek o elkepzelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!