Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Ti össze jönnétek egy rendes fiúval aki Dadog?
Figyelt kérdés
Igazából amíg nem említem hogy dadogok addig minden lány kedvel aranyosnak tart. De amint elmondom hogy mi a problémám egyből másképpen bánnak velem. Miért van ez. Talán félelmetes. 20.f2020. febr. 17. 14:09
21/24 anonim válasza:
Szia, kb ugy tudom elkepzelni hogy mikor elhivsz valakit ilyesmit irsz: Akkor holnap vacsi 6kor? Amugy dadogok remelem nem baj.' Nem kell igazabol ezt lerni mondjuk jobb ha elobb derul ki az igaz. Az izgultsag miatt dadogsz v masmiatt? Probald fejleszteni, hangosan olvasni konyvekbol meg par mondatot gyakorolni.
22/24 anonim válasza:
Őszinte leszek, engem zavarna. Ha csak egy kicsit, alig észrevehetően az nem, de amikor már alig lehet érteni amit mondassz akkor már igen.
Nagyon szeretek beszélgetni, nagy igényem is van rá, és zavarna hogy amire te elmondassz egy mondatot én fejben már két témávol odébb vagyok, pláne hogy alapból is nagyon türelmetlen vagyok.
23/24 anonim válasza:
Csao. Tapasztalatbol mondom, hogy a legtobb lany egy szexepilnek tartja a dadogast. Cukinak tartjak, es ha ugyes vagy elonnye tudod formalni a lanyok szemeben.
24/24 anonim válasza:
Lányom apja is időnként dadogott
Ez nem kizáró ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!