Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Ti össze jönnétek egy rendes fiúval aki Dadog?
Kedves tizedik kommentelő
Lehet hogy mások cukinak találják de az emberek nagy része elitélő ha picit is különbözöl. És hiába vagy rendes,kedves, figyelmes ha mindeki a felszínes dolgokat nézi.
Kedves 11-ik kommentelő
Ennek csak örülni lehet, hogy van ilyen lány. És boldog vagyok hogy neked ez sikerült. Remélem nekem is fog egyszer
Kedves utolsó válaszoló
A valaszodbol ítélve elég alacsony lehet az intelligenciád hogy egy ilyen kérdésre ilyen primitív választ adsz ami szerintem kicsit gáz.
Szerintem sokan nem is tudják, hogy ez milyen is a való életben, azért is utasítanak el.
Nekem volt két ismerősöm akik szintén dadogtak. Az egyik egy fiú, ő kicsit kevésbé, ma már szinte alig, a másik egy lány, neki alig lehett érteni, hogy mit mondott. De emiatt egyikőjükkel sem bántak máshogy.
Őszintén szólva, engem néha az "idegesített", hogy olyan sokáig tartott kimondania valamit a lánynak, és ha sikerült sem értettem igazán.
Ez nálam ma már biztos, hogy nem lenne kizáró ok. Szerintem neked se kéne ezzel "foglalkozni". Mármint, ez nem egy különleges dolog, ne tekints erre hátrányként, ha nem hangsúlyozod ki, valószínűleg másoknak "fel sem fog tűnni".
Nekem a nevelőapum is dadog, és engem nem nem szokott zavarni. Elsőre kicsit furcsa volt, de már megszoktam
Én összejönnek olyannal is aki dadog, ha valóban jó ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!