Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animés és cosplayer lányok, ti milyen fiúval jönnétek össze?
Természetesen legyen animés:D Na jó ,nem muszáj ,elég ha nem néz rám furán emiatt ,és elfogadja ,hogy ez az egyik fő hobbim. Persze jobb ,ha van kivel ezt megosztani. Max 2 évvel legyen fiatalabb ,és max 3-4 évves idősebb. Külsőre nekem a nem túl magas srácok jönnek be (166-174) ,bár ez abból adódik ,hogy én sem vagyok túl magas(158).Barna haj és kék szám nálam plusz pont ,de egyáltalán nem elvárás ,inkább csak egy amolyan gyenge pont.Úgy is a személyisége fogja eldönteni nálam ,hogy lehet-e belőle valami. A humor különösen fontos. Imádom az ecchi animéket ,és a való életben is bármikor vevő vagyok az ilyen humorra ,szóval ha az adott srác is ilyen ,az nálam nagyon jó benyomást tud kelteni.
19/L
Milyen fiúval jönnék össze? Hááát aki ha nem is űzi, de legalább kedveli, ha néha én beöltözök és támogat benne.
(Inkább lány legyen az illető :d)
Nem vagyok animés meg ilyesmi, de japán szakos vagyok. :D De igazából aki megfog, az megfog, nem kötöm Ázsiához a dolgokat, de legyen toleráns.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!