Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok. Ti össze jönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok. Ti össze jönnétek egy rendes fiúval aki Dadog?

Figyelt kérdés
Igazából amíg nem említem hogy dadogok addig minden lány kedvel aranyosnak tart. De amint elmondom hogy mi a problémám egyből másképpen bánnak velem. Miért van ez. Talán félelmetes. 20.f

2020. febr. 17. 14:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Embere válogatja. Valaki igen, valaki nem.
2020. febr. 17. 15:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem. Ha nem említed, akkor észre sem veszik??? Akkor annyira nem dadoghatsz vagy nem mindig.
2020. febr. 17. 15:09
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért, mert online ismerkedik ezért nem veszik észre, hogy dadog?

Nekem a legjobb középiskolás barátom szintén dadog, de együtt van egy lánnyal egy ideje..

Én 165 cm magas vagyok mégis sok exem van 175 cm felett.

A legtöbb lányt nem érdekli a hátrányod, ha van valami benned ami megfogja őket:

-Ápoltság

-Gazdagság

-Izgalmas életmód

-Életcél

-Pozitív kisugárzás

-Humor

-Intelligencia

-Biztonság

2020. febr. 17. 15:19
 4/24 A kérdező kommentje:

Második válaszoló.

Ezt ugy értettem míg beszélünk űzibe(pl messenger vagy hasonló) tökre önmagam adom megkedvel de amint elmondom hogy dadogok egyből közömbös viselkedik velem. Eddig mindig így jártam.

2020. febr. 17. 17:02
 5/24 anonim ***** válasza:
47%
Akkor lehet, hogy ne kéne ezt kiemelni.
2020. febr. 17. 17:03
 6/24 anonim ***** válasza:
95%

Engem egyáltalán nem zavar ha egy fiú dadog. Simán össze jönnék vele, ha egyébként meg tetszik.

Én is dadogok picit ha izgulok.

2020. febr. 17. 17:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert a dadogást összemossák azzal, hogy a félelem, bizonytalság miatt van, ezért nem tűnsz határozottnak és imponálónak.

Ennyit ér a sok felszínes csaj, ha értelmessel ismerkednél, akkor azt nem zavarná.

2020. febr. 17. 17:38
 8/24 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló.

Figyelj elmondom neki hogy mi a helyzet azt mondja nem zavarja aztán meg csak simán leszar. Ezt a logikát nem értem

2020. febr. 17. 17:57
 9/24 A kérdező kommentje:

Kedves hatodik válaszoló.

Ritkaság az ilyen felfogás, ez tiszteltre méltó. Én mindig olyan lányt fogok ki aki ezt nem tudja elfogadni. Egyszerűen kikosaraznak. Pedig tök kedves vagyok mindenkivel.

2020. febr. 17. 18:02
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem aranyos ha valaki dadog. Ismertem látásból egy dadogós srácot, őt is nagyon cukinak találtam
2020. febr. 17. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!