Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimiben vagy egyetemen könnyebb csajozni?
Egyetem.
Idősebbek az emberek, a legtöbb nő már nem szűz, benne van ebben még abban.
Szaktól függ, de szerintem egyetemen sokkal nehezebb. Még barátkozni, ismerkedni is, nem csak kapcsolat céljából.
Középsuliban adott az osztály, fix közösség. Esetleg másik évfolyam, közös óra stb.
Egyetemen mindenki önálló, nem jár be órákra, dolgozik közben, felsőbb éves. Meg több száz fős néhány előadás. Minden órán van olyan, akit először látok, pedig több éve ide járok.
Illetve sok szakon rossz a nemek aránya. Mérnökin 20-50 fiúra jut egy lány kb.
Más karok hallgatóit nem is ismerem, mivel nem is egy épületben vannak. Ahol jellemzően több a lány.
Sok lány másrészt foglalt már.
Aki meg szingli, jön a "tanulnom kell, az egyetemre koncentrálok, nem vagyok rá készen, legyünkcsakbarátok" stb. kifogások.
Egy jóval kisebb létszámú osztályközösségben, iskolaközösségen belül hamarabb kezdesz bárkivel beszélgetni vagy rá vagy kényszerülve szinte beszéljetek. Hiszen minden órán együtt vagytok. Egy szakon, ahol a létszám akkora, mint egy középsuli teljes létszáma. Jóval kevesebb az óra is. Amikor órán vagy, meg nyilván nem tudsz beszélgetni.
Az ismeretségek száma is könnyebben bővíthető középsuliban.
Eleve a saját osztályod ismered biztosan, ez 20-35 fő. Akik be tudnak mutatni a suli többi emberének, esélyes ő ismer más osztályból valakit, Te is másik osztályból valakit.
Egyetemen viszont nem biztos egy látásból ismert lánnyal lesz közös ismerősöd vagy legalább a nevét meg tudnád kérdezni.
"Lány vagyok amúgy és sok mindenkit ismerek, szóval elhihetitek, hogy így van :D."
Ha te mondod:D
Az egyetemi klubbok meg statisztikákkal vannak tele.
Maradjunk annyiban, hogy te magad szeretnéd ilyennek látni a világot, mert nem értél még meg a valóságra.
Kíváncsi lennék, hogy hány barátnőd dugják titokban.
"Az ismeretségek száma is könnyebben bővíthető középsuliban."
Az előbb írtad le, hogy a középsuliban össze vagy zárva ugyan azokkal az emberekkel:D
Bezzeg a minden órán mással vagyok számodra nem nyújt lehetőséget.:D
Kedves utolso, az egyik baratnomet konkretan megeroszakoltak, szoval biztosra veheted, hogy nem dugatja magat titokban senkivel.
Elhiheted, hogy aki szep, okos es vonzo szemelyiseg azt utasit vissza, akit akar, minden buntudat nelkul, mert ettol nem fogja kevesebbnek erezni magat, hogy egy holmi unatkozo, kanos, koliklubos csavot lerazott magarol :,D. Amiota egyetemre jarok konkretan a messengert is letoroltem sokaig, annyi keretlen ajanlatot kaptam, csak mert jol nezek ki. A nok sajat maguknak oltoznek ki es nem a pasikert. Es van egyebkent egy srac, akivel alakuloban van valami, alig varom a kovetkezo felevet, aki meg csajozni akar velem ennek ellenere, hat legyen, en max elszorakozom rajtuk.
Jól van:D
Látom valami erősen csúszik fejben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!